Καταγγελίες του Αθανασάκη στο Capitano.gr: «Ο βοηθός έβρισε τη μάνα του παίκτη μας»

14:00 | 15/03/2019

Ο βοηθός προπονητή των Κουνάβων με δήλωσή του στο Capitano.gr, αναφέρθηκε στον περιβόητο αγώνα με το Ινι και τα όσα έγιναν που προκάλεσαν την τιμωρία του.

Ο βοηθός προπονητής των Κουνάβων, πάτερ Μιχάλη Τουτουδάκη, ο Μαρίνος Αθανασάκης, ο οποίος τιμωρήθηκε και αυτός από την ΕΠΣΗ, με δήλωσή του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ποινή και ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έκανε όσα του καταλογίζουν.

Συγκεκριμένα, ο κ.Αθανασάκης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου για την ποινή που μου επιβλήθηκε απο την ΕΠΣΗ για τον αγώνα με το Ίνι. Ουδέποτε κινήθηκα απειλητικά προς τον Α βοηθό της αναμέτρησης. Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που χαλάνε την εικόνα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που όλοι μας αγαπάμε και παλεύουμε, δίνοντας κίνητρο στα νέα παιδιά της περιοχής μας  να ακολουθήσουν το ποδόσφαιρο, ξεφεύγοντας από τους υπολογιστές και τα ναρκωτικά. 

Η συμπεριφορά του Α βοηθού δυστυχώς αμαυρώνει την εικόνα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, καθώς έβρισε τη μάνα παίχτη της ομάδος μας, και επίσης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι κινήθηκα απειλητικά προς το μέρος του, πράγμα που δε συνέβη ποτέ, καθώς εκείνη την ημέρα αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο, και το συγκεκριμένο πρόβλημα συνεχίζει να με ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα. 

Εύχομαι τέτοιοι άνθρωποι να απομακρυνθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου, γιατί εκτός των άλλων, διώχνουν από το χώρο ανθρώπους που αγαπάνε το τοπικό ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά ασχολήθηκα φέτος για 1η φορά με την προπονητική, καθώς δέχτηκα με χαρά την πρόταση του προπονητή μας να σταθώ δίπλα του, και έχω ήδη απογοητευτεί από τη στάση ορισμένων ανθρώπων από το χώρο της διαιτησίας. Να είναι σίγουροι όμως ότι δε θα με διώξουν από το χώρο, και θα συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο».

Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής των Κουνάβων τιμωρήθηκε βαριά από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα, ενώ μιλώντας στο Capitano.gr δεν έκρυψε την πικρία του για τις εξελίξεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.