Στην Ολλανδία απέκτησε «ταυτότητα»

09:06 | 31/07/2019

Η αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει σήμερα από το εξωτερικό, όπου έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία του νέου της προφίλ.

Ο Όμιλος πέρασε τρεις εβδομάδες στην Ολλανδία και κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του έριξε πολλή και σκληρή δουλειά.

Ο απολογισμός των φιλικών με 6 ήττες και μόλις 1 νίκη δεν «αποτυπώνει» σε καμία περίπτωση την προσπάθεια που έγινε σε Άπελντορν και Μπουργκ-Άμστεντε όλη αυτή  την περίοδο.

Ακόμη και στα διαστήματα που το σύνολο του Γιώργου Σίμου δεν είχε καλή και πειστική παρουσία σ’ αυτούς τους αγώνες, το πλέον θετικό είναι πως ο ηρακλειώτικος σύλλογος έδειχνε συνεχώς ότι αλλάζει… DNA.

Μέρα με τη μέρα οι ποδοσφαιριστές κατανοούν όλο και περισσότερο τη νέα φιλοσοφία και βρίσκονται, αν μη τι άλλο, σε σωστή κατεύθυνση.

Και αυτό φυσικά λέγεται πρόοδος και βελτίωση, όσο και αν στα μάτια πολλών η ομάδα προβλημάτισε, παρά βελτιώθηκε τις 20 μέρες, που βρέθηκε στην Ολλανδία.

Είναι φυσικά δεδομένο ότι ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι ο απαιτούμενος, ωστόσο μεσολαβεί άλλο ένα 20ήμερο πριν μπει ο ΟΦΗ σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Την περίοδο αυτή, έτσι, θα κληθεί να δουλέψει και να διορθώσει αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού του για να μπει με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις στην καινούργια σεζόν.

Σ’ αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, καθώς οι παίκτες που αναμένονται άμεσα, θα δώσουν μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία στον 41χρονο τεχνικό.

Ο Όμιλος εξελίσσεται και προχωράει… Βήμα-βήμα προσπαθεί ν’ ανέβει επίπεδο. Το έργο του δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο.

Αυτό, ωστόσο, είναι και το τίμημα… Το πιο πολύπλοκο, εξάλλου, του… εγχειρήματος που επιχειρεί ο ΟΦΗ  είναι ν’ αποκτήσει ουσία και διάρκεια στο παιχνίδι του.

Οι «οιωνοί» είναι αισιόδοξοι και στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» επικρατεί αποφασιστικότητα για να συνεχίσουν μέχρι να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους. Ο ΟΦΗ αλλάζει,  θέλει να έχει καινούργια αγωνιστική «ταυτότητα» και είναι νωρίς για να κριθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και τώρα το τελικό μοντάρισμα

Σίμος: «Είχαν λείψει οι ευρωπαϊκές παραστάσεις»

Τα φιλικά και οι εργασίες στο Γεντί Κουλέ

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΕΡΤ, η «βόμβα» και η στάση του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.