Μία δύσκολη νύχτα: Από τις αποδοκιμασίες στο «διαζύγιο»

ΟΦΗ

Η ήττα από τον Παναιτωλικό έφερε καταιγιστικές εξελίξεις και συνάμα έφερε το τέλος των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά.

Η νύχτα ήταν μεγάλη. Η ήττα από τον Παναιτωλικό έφερε την οργισμένη αντίδραση του κόσμου και αυτή αποτυπώθηκε από τις αποδοκιμασίες των οργανωμένων αλλά και τις μεμονωμένες αντιδράσεις. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός του διαλόγου που είχε ο Μηνάς Λυσάνδρου στα επίσημα με μερίδα φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα ακούγοντας τα παράπονά τους.

Λίγο νωρίτερα, με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή και με το 1-2 να βαραίνει τις πλάτες όλων, οι οργανωμένοι έβρισαν ξανά τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά. Δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια και η γενικότερη απογοήτευση που "σκέπασε" τον σύλλογο, στην πιο δύσκολη στιγμή από το 2018 και μετά.

Το υπόλοιπο του Σαββάτου, ενός Σαββάτου που ήταν "μαύρο" λόγω των γεγονότων, κύλησε με καταιγιστικές εξελίξεις. Δεν σήκωνε άλλο αναβολή η όλη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

Ο Γιάννης Σαμαράς μίλησε με τον Μιχάλη Μπούση και παραιτήθηκε. Ο Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε με τον Γιώργο Σαμαρά και τερματίστηκε η συνεργασία.

Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, οι άνθρωποι που κατά κύριο λόγο έτρεξαν το πρότζεκτ και έφεραν τον Μπούση το 2018, δεν θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ σε ένα επίπονο "διαζύγιο". Τα σοβαρά εφετινά λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό και η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια και μάλιστα οι δύο εξ αυτών εντός έδρας, "σήκωσαν τσουνάμι" και ο ΟΦΗ από σήμερα κιόλας αλλάζει σελίδα.

Και όπως καταλαβαίνετε οι εξελίξεις είναι μεγάλες και οι αλλαγές επίσης, με τις επόμενες μέρες, δεν αποκλείεται και ώρες, να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.