Απόβαση στον Άρη

13:09 | 24/08/2019

Ο ΟΦΗ αρχίζει απόψε (21.00) από το «Κλεάνθης Βικελίδης» την… περιπέτειά του στην Super League 1 και στοχεύει σ’ ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Εντάξει, ο Όμιλος δε θα πατήσει και τον… κόκκινο πλανήτη, όμως η αποστολή του έχει το δικό της υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η επίσημη πρεμιέρα του στη νέα περίοδο τον φέρνει απέναντι στον Άρη και μάλιστα μέσα στην αφιλόξενη έδρα του.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου έχει μια μεγάλη δοκιμασία με το «καλημέρα» της καινούργιας σεζόν και φυσικά καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει ν’ αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία, αυτό δουλεύει αρκετές εβδομάδες και, βεβαίως, θα προσπαθήσει να δώσει στην Θεσσαλονίκη τα πρώτα διαπιστευτήρια του.  

Το γήπεδο αποτελεί τον «καθρέπτη» και εκεί σήμερα οι «ασπρόμαυροι» φιλοδοξούν ν’ αποδείξουν πως έχουν γίνει βήματα προς τα μπρος.

Η ομάδα του Παντελίδη μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μέσα στο «σπίτι» της, στοιχείο που περιπλέκει ακόμη περισσότερο για τον ΟΦΗ.

Και πάλι, όμως, άπαντες είναι αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν. Και μια θετική εκκίνηση στην Super League 1 θα έχει ξεκάθαρα ευεργετικά αποτελέσματα και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει «διαβάσει» τον αντίπαλο, έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές τα δυνατά και τα αδύνατα του σημεία και περιμένει φυσικά από το συγκρότημα του να «χτυπήσει» εκεί που πονάνε οι «κιτρινόμαυροι».

Είναι σίγουρο πως ο Όμιλος θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι του απόψε στην συμπρωτεύουσα και ακολουθώντας το πλάνο του να φτάσει στην επιτυχία.

Τα προβλήματα, πάντως, δε λείπουν για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που θα παραταχτεί στο ματς με δύο σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Βαζ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Φερέιρα κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Τη συνάντηση θα διευθύνει ο  Μανούχος από την Ένωση Αργολίδας και βοηθοί του θα είναι οι Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Πάγκαλος (Λασιθίου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσης (Ηπείρου).

Διαιτητής, τέλος, VAR είναι ο Τζήλος (Λάρισας) και AVAR ο Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πλάνα του ΟΦΗ ενόψει Άρη

 Σίμος: «Το παιχνίδι μας κόντρα στον Άρη»

Ο ΟΦΗ «διάβασε» τον Άρη


 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.