Απόφαση ή διακοπή!

SMS
12:10 | 21/03/2019

Η εκδίκαση του ΟΦΗ δεν σηκώνει άλλη αναβολή και αν δεν βγει απόφαση τότε το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί!

Σε αντίθεση με ό,τι ήθελε ο ΟΦΗ, ο οποίος επιθυμεί να ξεμπερδεύει το συντομότερο με το θέμα, εξελίξεις στην εκδίκαση της έφεσης δεν είχαμε. Η υπόθεση πάει για την άλλη Τετάρτη και τότε αναμένουμε -αν δεν υπάρξουν πάλι εξελίξεις- να μάθουμε αν η κρητική ομάδα θα δικαιωθεί ή όχι για την πρωτόδικη τιμωρία λόγω του αγώνα με τον Αιγινιακό.

Κι αν δεν βγει απόφαση την επόμενη εβδομάδα; Ενα ερώτημα που πρέπει να απασχολήσει όχι μόνο δημοσιογράφους και κόσμο, αλλά και τον ίδιο τον ΟΦΗ. Η εύλογη εξέλιξη και αυτό που (θα) απαιτεί η περίσταση είναι διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση. Δεν φαντάζει ακραίο σενάριο και δεν είναι κάτι που δεν σκέφτονται στην κρητική ΠΑΕ.

Δεν γίνεται να παίζεται πρωτάθλημα ενώ εκκρεμεί μία τόσο σημαντική απόφαση που θα κρίνει τη μάχη της «ουράς» του βαθμολογικού πίνακα. Γι' αυτό το λόγο μη σας κάνει εντύπωση αν ο ΟΦΗ προχωρήσει σε τέτοιο αίτημα στην περίπτωση που αναβληθεί η εκδίκαση της έφεσης και την επόμενη εβδομάδα ή υπάρξει ενημέρωση ότι η απόφαση θα βγει μετά τη διεξαγωγή της επόμενης αγωνιστικής (θυμίζουμε ότι αυτό το τριήμερο υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικής).

Το σωστό και το δίκαιο είναι να υπάρξει διακοπή. Δεν είναι ασήμαντο θέμα και σίγουρα απασχολεί πολλές ομάδες της Super League. Δεν γίνεται να εκκρεμεί η συγκεκριμένη υπόθεση και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις.

Μένει να δούμε αν την επόμενη Τετάρτη εκδικαστεί η έφεση, σε αντίθεση με χθες και μένει να δούμε ποια η ενημέρωση σχετικά με την απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπουδαία «μεταγραφή» με Λίβα ο ΟΦΗ

Την επόμενη Τετάρτη η έφεση

Ο ΟΦΗ ζήτησε να μη γίνει δεκτή η παρέμβαση του Απόλλωνα

H dream team του Μπούση στην εκδίκαση

Δεν ήθελαν αναβολή στον ΟΦΗ…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.