Ο ΟΦΗ και το «πληγωμένο» γόητρο του ΠΑΟΚ

12:10 | 04/10/2020

Ο ΟΦΗ θέλει το θετικό αποτέλεσμα το απόγευμα (18.15, Capitano.gr) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι του στη Super League 1 δίνει σήμερα ο Όμιλος, που κοντράρεται στην Τούμπα με τον «δικέφαλο», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου θα βρει μπροστά του ένα αντίπαλο με «πληγωμένο» γόητρο, αφού ακόμη μία… απόπειρα για είσοδο στους ομίλους του Champions League έπεσε στο… κενό.

Οι Θεσσαλονικείς, μάλιστα, προέρχονται από δύο σερί «γκέλες» στο πρωτάθλημα, έχουν να κερδίσουν από την πρεμιέρα, οπότε η αναμέτρηση είναι κρίσιμη. Δεν τη λες και «do or die», αλλά ένα ακόμη «στραβοπάτημα» είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις στο συγκρότημα του Φερέιρα.

Η κατάσταση του ΠΑΟΚ, βέβαια, διόλου επηρεάζει τη λογική και τη φιλοσοφία του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθεια τους για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος, που θα τους διατηρήσει αήττητους.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν αλλάζουν το αγωνιστικό τους πλάνο, όποιος και αν βρίσκεται απέναντι τους, όποια και αν είναι τα προβλήματα τους. Με τη συγκεκριμένη διάθεση πάνε και στο σημερινό παιχνίδι. Με σεβασμό, άλλα όχι φόβο.

Στον Όμιλο με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους θέλουν να «αποδράσουν» από την Τούμπα με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους.

Η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους, καθώς σ’ αυτό το γήπεδο έχουν νικήσει μόλις 1 φορά, πριν από 27 χρόνια, ωστόσο το ζητούμενο παραμένει το ίδιο.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος δεν έχει την ευκαιρία να συμπεριλάβει στα σχέδια του τους τραυματίες Βούρο και Γιαννούλη, όπως, επίσης, και τον Σακόρ, που υποφέρει από ημικρανία.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, πάντως, επικρατεί η πεποίθηση ότι η πραγματοποίηση του στόχου στη συμπρωτεύουσα είναι εφικτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο προσκήνιο και οι αποχωρήσεις

Εκτός και πάλι ο Σακόρ

Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση Σακόρ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.