Στο προσκήνιο και οι αποχωρήσεις

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ έχουν επαφές όχι μόνο για μεταγραφές, αλλά και για «διαζύγια».

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (05/10) και έχει φυσικά ενδιαφέρον για τον αν Όμιλος πάρει παίκτη με… buzzer beater.

Όχι, βέβαια, τον Μπαλογιάννη, με τον οποίο λέγεται πως έχει επιτευχθεί συμφωνία και απομένει το «OΚ» του ΠΑΟΚ, για να κατηφορήσει στο Ηράκλειο.

Ο λόγος γίνεται για τον επιθετικό, με τις περιπτώσεις των Μπου και Ρετέγι να έχουν απομακρυνθεί αρκετά. Ερωτηματικό, έτσι, αποτελεί αν οι «ασπρόμαυροι» κυνηγήσουν μέχρι τέλους τους «δύσκολους» Αργεντινούς ή αν προχωρήσουν σε κάποια άλλη επιλογή, με το συγκεκριμένο σενάριο να μη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Από’ κει και πέρα, πάντως, λίγο πριν… σφυρίξει τέλος στο θερινό «παζάρι», οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάνουν τις επαφές τους και για το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Το ρόστερ της ομάδας του Σίμου αριθμεί τώρα 29 παίκτες, χωρίς τον Μπαλογιάννη, που δεν έχει ανακοινωθεί. Το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο και δεν είναι ψέμα πως το ζητούμενο είναι να γίνει μείωση του.

Ακόμη και αν υποθέσει κάποιος ότι οι Σηφάκης, Νοικοκυράκης και Σουρνάκης δεν υπολογίζονται άμεσα, με τους δύο πρώτους να παίρνουν παιχνίδια με την Κ19, ο αριθμός δεν είναι μικρός και πάλι.

Έστω και τώρα που ο Βαζ χάνει σχεδόν όλη τη χρονιά, λόγω των χιαστών, πρόθεση των «ασπρόμαυρων» είναι να πέσει πιο χαμηλά το νούμερο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί ότι δε θα έχουν το χρόνο συμμετοχής που επιθυμούν, οπότε αν βρουν ομάδα, που ικανοποιεί τα «θέλω» τους, μπορούν ν’ αποδεσμευτούν.

Από’ κει και πέρα, δεν αποκλείεται την ύστατη στιγμή να προκύψει και θέμα μεταγραφής. Στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις, ωστόσο για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις πρέπει να συναινέσουν και οι ποδοσφαιριστές.

Συζητήσεις υπάρχουν, οπότε είναι πιθανό να κλείσει κάποια ακόμη συμφωνία, μετά από εκείνες των Δεληγιαννίδη, Γουάλι και Φιγκεϊρέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός και πάλι ο Σακόρ

Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση Σακόρ

Δεν το αλλάζει ο ΟΦΗ στην Τούμπα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.