Απογοήτευσε ο Ηρόδοτος, ήττα για ΑΟΧ/Κισσαμικό - όλα τα αποτελέσματα

16:57 | 09/12/2018

Ο Ηρόδοτος ηττήθηκε 2-0 από τα Τρίκαλα πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, ενώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχασε εντός έδρας από τον Αιγινιακό. Δείτε όλα τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Football League.

Αν εξαιρέσουμε ένα καλό πεντάλεπτο στα πρώτα λεπτά του β' μέρους, ο Ηρόδοτος είχε συνεχώς παθητικό ρόλο στα Τρίκαλα και δυσκολευόταν αφάνταστα να επιτεθεί. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 11ο λεπτό να προηγηθούν στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Συμελίδη.

Η κρητική ομάδα όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά στο 36' βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά όταν ο Σταματάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Μετά το καλό ξεκίνημα του Ηροδότου στο β' μέρος, τα Τρίκαλα στη συνέχεια ισορρόπησαν και άρχισαν να ανεβάζουν ξανά την απόδοσή τους. Μάλιστα, σε διάστημα λίγων λεπτών έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το 3-0 που θα έδινε διαστάσεις θριάμβου στο αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά τα Τρίκαλα έκαναν σωστή διαχείριση απέναντι στον Ηρόδοτο που φάνηκε να αποδέχεται τη μοίρα του και έφτασαν στην εύκολη και δίκαιη επικράτηση.

Νέο σοκ για ΑΟΧ/Κισσαμικό

Στα Περιβόλια, ο Αιγινιακός επικράτησε 3-2 με ανατροπή στα Χανιά και κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη προηγήθηκε δύο φορές (1-0 και 2-1), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να σοκάρουν τον ΑΟΧ/Κισσαμικό που βυθίστηκε στη βαθμολογία της Football League.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Βόλος-Πλατανιάς 3-1
12' Γκαλίτσιος, 33' Μάντζης, 44' Λούκας - 56' Μπιανκόνι

ΑΟΧ/Κισσαμικός-Αιγινιακός 2-3
17' Αρναρέλλης, 28' Καραγιάννης / 26' Μαρκόφσκι - 45'+1' Παπαδόπουλος, 75' Πέριτς

Ηρακλής-Καραϊσκάκης 0-1
38' Άλεξιτς

Παναχαϊκή-Απόλλων Πόντου 1-1
85' Λουμπαρδέας - 61' Σουντουρά

Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας 0-0

Τρίκαλα-Ηρόδοτος 2-0
11' πεν. Συμελίδης, 36' Σταματάκος

Αήττητος Σπάτων-Σπάρτη 0-0

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.