​Αποστολή με επιστροφές και νέους

ΟΦΗ

Τα ερωτηματικά και οι σίγουροι ενόψει της ανακοίνωσης της αποστολής του ΟΦΗ για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο "Γεντί Κουλέ" (19:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League και επί της ουσίας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Νίκος Νιόπλιας.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Μαρινάκη, Μπουζούκη, που έρχονται να προστεθούν σε αυτές των Νέιρα, Τσιλιανίδη και Γιαννούλη, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Τοράλ αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ισπανού. Ο μέσος του ΟΦΗ ακολούθησε και την Παρασκευή μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης και μένει να δούμε αν ο Νιόπλιας θα τον πάρει στην αποστολή. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να έχει τον Τοράλ πανέτοιμο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή και ίσως να μη ρισκάρει να τον πάρει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έστω κι αν είναι στον πάγκο.

Το σίγουρο είναι πως Μεγιάδο και Ντουρμισάι επιστρέφουν στη δράση και θα είναι στην αποστολή, ενώ και ο Άνχελ Γκερέρο αναμένεται να είναι στους "εκλεκτούς" του Νιόπλια, αλλά να μη ξεκινάει βασικός (πιθανόν να προτιμηθεί ο Ντουρμισάι για την κορυφή της επίθεσης).

Ο Λάρσον επίσης επιστρέφει μετά την ποινή λόγω της αποβολής του στον Βόλο, ο Τοράρινσον θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Μπιφουμά θα είναι έκπληξη να είναι στην αποστολή με μόλις λίγες ώρες στο Ηράκλειο. Σίγουρα θα είναι μέσα για την κυριακάτικη αναμέτρηση ο Περέα, ο οποίος δεν αποκλείεται κιόλας να πάρει φανέλα βασικού, αφού είναι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Όλα αυτά θα απαντηθούν σε λίγες ώρες, όταν γνωστοποιηθεί η αποστολή του ΟΦΗ. Δεδομένα, όμως, ο Νίκος Νιόπλιας έχει λιγότερους "πονοκεφάλους" και περισσότερες επιστροφές που του δίνουν λύσεις για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout Report: Τιεβί, ένας «special» εξτρέμ για τον ΟΦΗ

Μπιφουμά: «Είμαι ενθουσιασμένος σαν μικρό παιδί»

Αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ ο Τοράλ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.