Αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ ο Τοράλ

13:02 | 16/09/2022

Ο Ισπανός συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, μένει να δούμε αν ο Νίκος Νιόπλιας ρισκάρει με την συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19.00)

Γράφαμε και χθες ότι οι επιστροφές στον ΟΦΗ, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναμένονται αρκετές και πλέον ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει λύσεις στον πάγκο του, με τον Τοράλ να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος.

Αποκατάσταση για Νέιρα και Γιαννούλη, συνέχισαν θεραπεία οι Μπουζούκης, Μαρινάκης και Νέιρα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (Live Capitano.gr). Σε αυτήν συμμετείχαν και οι νέοι Γκερέρο, Ζερκάν ενώ σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ο Τιεβί.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (16/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Jon Toral συμμετείχε για μια ακόμα μέρα σε μέρος της προπόνησης. Οι Κώστας Γιαννούλης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Νίκο Μαρινάκη, Γιάννη Μπουζούκη και Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνουν θεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η τελευταία χρονικά προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (17/9), στις 10:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκερέρο: «Ιστορική ομάδα ο ΟΦΗ, έχω μεγάλη όρεξη»

Με χαμόγελα και Γκερέρο στην προπόνηση

Ξανά ο Σιδηρόπουλος σε ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Τώρα μάλιστα, έχουμε... ΟΦΗ

Συμφώνησε και παίρνει Μπιφουμά ο ΟΦΗ

Scout Report: Τιεβί, ένας «special» εξτρέμ για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.