«Άρεσε» στο πρώτο φιλικό

21:51 | 04/08/2018

Νικηφόρο ξεκίνημα για την ομάδα του Εργοτέλη ενόψει της προετοιμασίας του καλοκαιριού, η οποία επικράτησε 3-0 του Γιούχτα σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Από το παιχνίδι οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να είναι περισσότερο ικανοποιημένος σε σχέση με τον Μηνά Πίτσο.

Ο Εργοτέλης εμφανίστηκε πιο έτοιμος από τον αντίπαλο, παρόλα αυτά και η ομάδα του Γιούχτα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο όπου και η απόδοση των «κιτρινόμαυρων» ήταν αισθητά «πεσμένη». 

Οι παίκτες του Παπαβασιλείου μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού όπου και πέτυχαν τα 3 γκολ της ομάδας τους. Ο Μπουρσέλης αρχικά στο 19' ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0 με τον Γιαννόπουλο να μην μπορεί να αντιδράσει. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης πήρε τα «πάνω» του και δύο λεπτά αργότερα με τον Μπάτζιο πέτυχε το 2-0 σε δεύτερο χρόνο καθώς αρχικά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε 3-0 υπέρ των γηπεδούχων με τον Έφορντ να πετυχαίνει μετά από ατομική προσπάθεια το τρίτο γκολ (30') της αναμέτρησης.

Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν κατώτερο από το πρώτο καθώς οι δύο ομάδες ύστερα από πολλές αλλαγές είχαν «πεσμένη» απόδοση.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς, Οικονόμου, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Τσάρλς, Τζόε, Καπνίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χανιωτάκης, Λαμπάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Σαϊτάκης, Βογιατζής, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Αντωνίου, Σταθόπουλος, Πλαϊτάκης, Τσοκάνι, Κουτσογιαννάκης.

Γιούχτας (Πίτσος): Γιαννόπουλος, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ραπτάκης, Πουλάκης, Τσάτσος, Μαυρομάτης, Ηλιόπουλος, Ανωγειαννάκης, Κουσίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Λογοθέτης, Ζαχαράκης, Σφυρογιαννάκης, Μανουσάκης, Βαρδής, Κορτσινίδης, Κορνηλάκης, Χατζάκης, Δημαράκης, Κόλλιας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.