Τζάμπα ήττα για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ άξιζε κάτι καλύτερο με τον Άρη, αλλά δεν απάντησε στο γκολ του Νταρίντα και έχασε 1-0 στο ντεμπούτο του Μελ.

Η ενδεκάδα του Πέπε Μελ στο ντεμπούτο του στο Βικελίδης προκάλεσε έκπληξη, αφού ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με επιθετικό σχήμα (τετράδα στην άμυνα) και βασικούς Μοσκέρα, Ντίκο, Τοράλ και Νέιρα.

Και αν μη τι άλλο η εικόνα της Κρητικής ομάδας ηταν ενθαρρυντική στο πρώτο 20λεπτο όπου είχε την κυκλοφορία της μπάλας και δεν δεχόταν απειλές από τον Άρη.

Στη συνέχεια, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και έριξαν την πρώτη προειδοποιητική βολή στο 24' με το δοκάρι του Μορόν.

Με την πάροδο του χρόνου αυξανόταν η πίεση προς τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε πλέον παθητικό ρόλο και στο 39ο λεπτό ένα λάθος της άμυνας έφερε από το... πουθενά το 1-0 για τον Άρη με σκόρερ τον Νταρίντα.

Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν και στο 43' με τον Οντουμπάτζο και τον Μπάουμαν να διώχνει σε κόρνερ, ενώ ο ΟΦΗ έκλεισε το πρώτο μέρος πίσω στο σκορ και χωρίς τη μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ έβαλε την μπάλα κάτω, την κυκλοφόρησε ωραία κι έβαλε δύσκολα στον Άρη πιέζοντας για την ισοφάριση.

Ο Άρης έβγαλε φάσεις στους κενούς χώρους που άφησε ο ΟΦΗ, ενώ η ομάδα του Μελ είχε τα ηνία και έψαχνε τρόπο να απειλήσει. Την ίδια ώρα ο Ισπανός προπονητής ανανέωνε την επίθεση ρίχνοντας μέσα Φελίπε, Ριέρα και Μπάκιτς.

Στο 78ο λεπτό ο ΟΦΗ φωνάζει για το γκολ που του ακυρώθηκε. Συγκεκριμένα, ο Aμπάντα έκανε το γέμισμα προς την μεγάλη περιοχή, με τον Ντίκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός είχε δώσει πλάγιο, όμως, και το VAR δεν μπορούσε να παρέμβει. Η μπάλα, πάντως, δεν φάνηκε να βγαίνει ολόκληρη και δικαίως φωνάζουν στον ΟΦΗ.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο ΟΦΗ δεν βρήκε τις φάσεις αν και είχε την κατοχή, ο Άρης κράτησε μάλλον εύκολα το 1-0 και ο Πέπε Μελ συνδύασε με ήττα το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κρητικής ομάδας.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρδο (62’ Βερστράτε), Μενέντες (82’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ (83’ Κάρλσον), Εμβοντό (82’ Σαβέριο), Μορόν (89’ Ζαμόρα).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79’ Γκλάζερ), Αμπάντα, Νέιρα (65’ Φελίπε), Τοράλ (74’ Ριέρα), Ντικό, Μόσκερα (65’ Μπάκιτς).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.