«Αυτή είναι η πραγματικότητα για την αγωγή»

18:14 | 07/03/2019

Ο Γιώργος Αλετράς μιλά στο Capitano.gr και αναφέρεται εκτενώς στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί λόγω της αγωγής.

Με αφορμή την αποκάλυψη του Capitano.gr σχετικά με την αγωγή κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, του Μιχάλη Μπούση και του Ηλία Πουρσανίδη και το γεγονός ότι σε αυτή υπάρχουν τα ονόματα των Αλετρά, Γουρνιεζάκη και Ζερβάκη, ο Γιώργος Αλετράς μίλησε στο Capitano.gr και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ φρόντισε να τονίσει πως ουδέποτε είχε την πρόθεση τόσο αυτός όσο και οι άλλοι δύο να καταθέσουν εναντίον του ΟΦΗ ούτε καν να παραστούν οπουδήποτε ως μάρτυρες και υπογράμμισε πως όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει είναι μία παρεξήγηση.

«Δεν θα έκανα κάτι εναντίον της ομάδας που αγαπώ»

«Θέλω να επαναλάβω αυτό που τονίσαμε στην κοινή μας επιστολή: ουδέποτε δηλώσαμε ή υπογράψαμε ή υποσχεθήκαμε σε κάποιον ότι θα παραβρεθούμε ως απλοί μάρτυρες – πόσο μάλλον ως μάρτυρες κατηγορίας – σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη», τόνισε αρχικά ο κ.Αλετράς στο Capitano.gr και πρόσθεσε:

«Με ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρείας η οποία έχει κάνει την αγωγή, είχαμε επικοινωνία για να επιβεβαιώσουμε τις σχετικές εργασίες. Από την πλευρά μου δεν έκανα τίποτα παραπάνω εκτός από το να επιβεβαιώσω τις εργασίες. Σύμφωνα με την αγωγή, δεν επιβεβαιώνεται ότι θα παραβρεθούμε ως μάρτυρες κατηγορίας και επαναλαμβάνω πως δεν μου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο. Είναι όλα μία παρεξήγηση. Απλά η εταιρεία θέλησε να της επιβεβαιώσουμε τις εργασίες». 

Ολοκληρώνοντας, τόνισε: «Το θέμα δεν ερμηνεύθηκε σωστά. Το λέω ξανά, για την αποφυγή παρεξηγήσεων και προς αποκατάσταση της αλήθειας πως δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μου να βρεθώ απέναντι στην αγαπημένη μου ομάδα. Ούτε εγώ αλλά φυσικά ούτε και οι κ.κ. Γουρνιεζάκης και Ζερβάκης θα παραβρεθούμε σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Έχω προσφέρει ανιδιοτελώς για την ομάδα που αγαπώ. Είναι δυνατόν να βρεθώ απέναντί της και να της σταθώ εμπόδιο;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επιστολή-απάντηση των τριών

Αποκάλυψη Capitano.gr: Αυτή είναι η αγωγή που κατατέθηκε εναντίον του ΟΦΗ

Η αντίδραση του Μπούση στην αποκάλυψη του Capitano.gr

Στην Ελλάδα ο Μπούσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.