Αυτοί οι δυο πάνε πακέτο!

SMS

Οι Πραξιτέλης Βούρος και Απόστολος Διαμαντής έχουν την κατάλληλη χημεία και συνθέτουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο

Ο Όμιλος τα πηγαίνει έως τώρα αρκετά καλά στα πλέι άουτ και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως παραμένει αήττητος, μετά την ολοκλήρωση των 5 πρώτων αγωνιστικών.

Στις 3 αναμετρήσεις, μάλιστα, που έχει δώσει μακριά από την έδρα του, ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και γενικότερα στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας έχει κάνει σημαντική πρόοδο.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, δηλαδή, έχει μπορέσει να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της και η εικόνα της είναι αισθητά βελτιωμένη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές καταβάλλουν έως τώρα μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής και ν' αποφευχθούν τα... δράματα.

Δύο παίκτες, πάντως, που έχουν πάρει τη φανέλα βασικού στο... σπίτι τους είναι ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Απόστολος Διαμαντής.

Έχουν ταιριάξει απόλυτα και αποτελούν ένα αξιόπιστο δίδυμο στα στόπερ των "ασπρόμαυρων". Στη Λάρισα είχαν και την πολύτιμη του βοήθεια του Κώστα Γιαννούλη και τα πήγαν για άλλη μία φορά περίφημα.

Ο 26χρόνος αμυντικός είχε την εμπειρία και τις παραστάσεις για να εξελιχθεί σε μία κομβική μονάδα των "ασπρόμαυρων". Αυτός, άλλωστε, ήταν ο λόγος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 21χρονος παίκτης, ωστόσο, ήρθε περισσότερο ως επένδυση για το μέλλον, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και είναι πανάξια στις αρχικές επιλογές του Νιόπλια, όπως και νωρίτερα του Σίμου.

Ο ΟΦΗ προβλημάτιζε με τις επιδόσεις του στην κανονική περίοδο και είχε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, όμως έστω και κάπως καθυστερημένα έχουν γίνει... βήματα προς τα μπρος.

Δεν είναι τυχαίο, πάντως, το γεγονός πως μέχρι τώρα στη σεζόν έχει μηδέν παθητικό σε 6 παιχνίδια και σε όλα έχουν αγωνιστεί Βούρος και Διαμαντής. Στα 5 εξ αυτών ήταν αμφότεροι βασικοί και μόνο στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής είχε περάσει στην επανάληψη.

Όπως και να' χει, βέβαια, έχουν πολύ καλή "επικοινωνία" στο γήπεδο, εμπνέουν σιγουριά και ασφάλεια και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, ο ΟΦΗ μπορεί με την παρουσία τους να έχει... ήσυχο το κεφάλι του και για τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλέι άουτ: Τα σενάρια και οι ισοβαθμίες - Έτσι σώζεται ο ΟΦΗ

Η «ανάσταση» του ντε Γκουζμάν!

Στην Εθνική Αυστραλίας ο Γιάννου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.