Αυτός δεν είναι ο Εργοτέλης

Απόψεις

Η διαιτησία δεν είναι δικαιολογία για την εικόνα της κρητικής ομάδας το τελευταίο διάστημα

Ο Εργοτέλης σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλή εικόνα, ήταν ξανά προβληματική εικόνα και έχασε από μια ομάδα που ποιοτικά είναι χειρότερη του. Τα Τρίκαλα έπαιξαν με στόχο την άμυνα κι όμως πέτυχαν 3 γκολ στο Παγκρήτιο. Η κατρακύλα του Μαρτίου συνεχίζεται, ο Ταουσιάνης δεν φαίνεται να βρίσκει λύσεις και ο Εργοτέλης δεν θυμίζει πλέον σε πολλά την ομάδα που θαυμάζαμε μέχρι τον Φεβρουάριο.

Στα παραπάνω, δεν έχει να κάνει - προφανώς - το αποτέλεσμα. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Εργοτέλης συνεχίζει να μην είναι καλά δημιουργικά ενώ αμυντικά τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από την διαιτησία του αγώνα χθες, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Αντωνίου ως άλλοθι της χθεσινής ήττας, ας το κάνουν, όμως τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Εργοτέλης δείχνει ανήμπορος να γυρίσει την κατάσταση. Εμπνεύσεις δεν υπάρχουν ούτε σε άμυνα, ούτε επιθετικά. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει την κατοχή όμως δεν κάνει τελικές ευκαιρίες. Λες και όλα τα γκολ και τις φάσεις τα έκανε με την Δόξα, στο 6-0, στις αρχές του Μαρτίου, στην συνέχεια τίποτα. Πέρα από τα γκολ, στις 5 πρόσφατες ήττες ο Εργοτέλης ζήτημα να δημιούργησε 5 κλασσικές φάσεις συνολικά.

Υπάρχει απογοήτευση, γκρίνια και μια ''ξενέρα'' στην ''κιτρινόμαυρη'' ατμόσφαιρα γι αυτό το φοβερό ντεφορμάρισμα. Σίγουρα αυτά δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μια αντεπίθεση με φόντο την 6αδα, η οποία πλέον μόνο σίγουρη δεν μοιάζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης-Τρίκαλα 2-3

Η βαθμολογία

Τα highlights του αγώνα

Από το κακό στο χειρότερο ο Εργοτέλης

Ταουσιάνης: «Δεν υπήρχε πέναλτι, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.