«Αυτός είναι ο Φιγκεϊρέδο»

ΟΦΗ

Ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετώπισε τη Ζαλγκίρις του Φιγκεϊρέδο και ο προπονητής του μιλά στο Capitano.gr για το νέο απόκτημα του ΟΦΗ.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποχωρεί από τη Ζαλγκίρις και ετοιμάζει βαλίτσες για την Κρήτη, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ ώστε τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο αντιμετώπισε πρόσφατα με τη λιθουανική ομάδα τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα προκριματικά του Europa League και το Capitano.gr ζήτησε τη γνώμη του προπονητή της κυπριακής ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή, για τη νέα μεταγραφική κίνηση του Ομίλου.

Ο Απόλλων πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση με δύο νίκες (2-0 στο Κάουνας και 4-0 στην Κύπρο), ενώ ο Βραζιλιάνος στράικερ αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο και στις δύο αναμετρήσεις (αποκόμισε ισάριθμες κίτρινες). Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ.Αυγουστή, ο Φιγκεϊρέδο ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των αντιπάλων: «Η Ζαλγκίρις δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, αλλά ο Φιγκεϊρέδο ξεχώρισε και στα δύο παιχνίδια. Μπορώ να πω ότι ήταν ο καλύτερός τους παίκτης κόντρα στην ομάδα μου».

Και συνέχισε: «Είναι περιφερειακός επιθετικός, παίζει καλύτερα μαζί με έναν φορ περιοχής, του κουτιού που λέμε. Με εμάς, όμως, έπαιξε προωθημένος, ήταν ο μοναδικός επιθετικός της Ζαλγκίρις στα δύο παιχνίδια. Έχει καλή τεχνική και φάνηκε. Δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση και φαινόταν ότι κάποια στιγμή αυτός ο παίκτης θα πάει σε καλύτερη ομάδα».

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος στράικερ θα ταξιδέψει τα επόμενα 24ωρα στο Ηράκλειο για τα διαδικαστικά, με τη Ζαλγκίρις να ανακοινώνει το πρωί της Τετάρτης τη συμφωνία με τον ΟΦΗ και την κρητική ομάδα να επιβεβαιώνει τη μεταγραφή.

Ο Φιγκεϊρέδο θα αποτελέσει το 7ο απόκτημα του Ομίλου στην καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν μετά τους Τσιλιανίδη, Μάνο, Σεμέντο, Μαρινάκη, Μίγγο και Δεληγιαννίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει Βραζιλιάνο επιθετικό ο ΟΦΗ

Η επιβεβαίωση του ΟΦΗ για τον 23χρονο επιθετικό

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ εν δράσει

Το αντίο του Φιγκεϊρέδο πριν την Κρήτη

Βρήκε τους στόχους ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.