Βρήκε τους στόχους και φουλάρει...

19:00 | 29/07/2019

Ο ΟΦΗ έχει καταλήξει στους «εκλεκτούς» και άμεσα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Είναι πλέον γεγονός. Ο Όμιλος στην παρούσα φάση έχει διακόψει τη μεταγραφική του αναζήτηση. Όχι επειδή έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί έχει βρει τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται.

Και όχι μόνο τους έχει εντοπίσει, αλλά έχει προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες. Έχει, δηλαδή, προσεγγίσει τους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν, όπως, επίσης, έχει μιλήσει με τις ομάδες που ανήκουν.

Κανείς εξ’ αυτών δεν είναι ελεύθερος, άπαντες δεσμεύονται με συμβόλαιο και οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Οι εκτιμήσεις, μάλιστα, αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί ορισμένες απ’ αυτές τις υποθέσεις και το ρόστερ θα έχει μεγαλώσει.

Δεν μπορεί φυσικά να ειπωθεί με σιγουριά πόσες μεταγραφές θ’ ανακοινωθούν, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα κλείσουν θετικά μερικές υποθέσεις.

Μοιάζει, βέβαιο, πως ανάμεσα στους «εκλεκτούς» θα βρίσκεται και ο στόπερ για τον οποίο σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Capitano.gr.

Από’ κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό στις νέες μεταγραφές να είναι και αυτή του τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τους Σωτηρίου και Δερμιτζάκη.

Όπως και να’ χει, πάντως, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση του συγκροτήματος του Γιώργου Σίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Εβδομάδα ανακοινώσεων στον ΟΦΗ

Έρχεται, αλλά ίσως φύγει ξανά ο ΟΦΗ

Δεληγιαννίδης: «Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.