Αυτός είναι ο νέος Εργοτέλης

Betsson Super League 2

Το Capitano.gr σας παρουσιάζει τη νέα ομάδα των ''κιτρινόμαυρων'', η οποία το Σάββατο στη Ρόδο κάνει τα αποκαλυπτήρια της

Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τριγύρω μένουν, έλεγε το γνωστό λαϊκό άσμα. Ταιριάζει γάντι στον Εργοτέλη. Παίκτες έφυγαν, άλλοι ήρθαν, προπονητής νέος και γενικά μια νέα κατάσταση στο Παγκρήτιο για τον Εργοτέλη όμως αυτό που παραμένει σταθερό τα τελευταία χρόνια είναι το καλό κλίμα στο κλάμπ.

Ο Νίκος Μπαδήμας είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, από το τιμ του ΠΑΣ Γιάννενα σαν head coach του Εργοτέλη. Σαν βοηθός του παραμένει ο Μανόλης Σουτζής ενώ θα τον συμπληρώσουν δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις στο κομμάτι αυτό, τον Βασίλη Μπαστάκη στο επιτελείο και τον κορυφαίο Νίκο Κουνδουράκη σαν γυμναστή - εργοφυσιολόγο.

------> Δείτε εδώ τι έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα ο Νίκος Μπαδήμας στα φιλικά

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Εργοτέλης ξεκινάει το Σάββατο τις υποχρεώσεις του στην Superleague 2, σε ένα πρωτάθλημα που από τις 34 ομάδες θα ανέβει μόλις 1! Oι ''κιτρινόμαυροι'' με στόχο μια αξιόλογη πορεία, έχασαν σημαντικούς παίκτες από το ρόστερ της περσινής περιόδου (βλ. Κατσιμήτρο, Τσέλιος, Μανουσάκη, Μπάτζιο, Μαζουλουξή) ενώ ενισχύθηκαν με μεταγραφές κυρίως νέων παικτών και ποδοσφαιριστών από την Αίγυπτο. Οι περισσότεροι ''στοιχήματα''.

Στα φιλικά έδειξε μια αρρυθμία ενώ μέχρι τώρα έχει και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο οποίος σίγουρα αποτελεί μελανό σημείο όσον αφορά τους στόχους της ομάδας. Ένα γκρουπ που δουλεύει καλά στις προπονήσεις, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά (κυρίως οι Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές) ενώ απώλεια είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Γιουσέφ.

Στα συν σίγουρα η επιστροφή του Κουατένγκ ο οποίος πέρυσι δεν αγωνίστηκε πολύ λόγω τραυματισμό, ο Κόνραντ μοιάζει περισσότερο αποφασισμένος ενώ πολλά θα κριθούν στον φετινό Εργοτέλη από την παρουσία των παλιοσειρών στα χαφ, Μπουτσάκη και Μπουρσέλη όπως και το πως θα δέσει το κέντρο της άμυνας (+ τον τερματοφύλακα), όλοι τους μεταγραφές, το ατού του περσινού Εργοτέλη. Στα μπακ και στα εξτρέμ φαίνεται ότι υπάρχουν λύσεις, σταθερά στην θέση ''6'' οι Άπι και Πέιος.

Το ρόστερ

Tερματοφύλακας: Τζελέπης, Τσέλιος, Ψιμόπουλος

Αμυντικοί: Κατσούρι, Μίκο, Ελ Γκνάμπρι, Νεράλ, Κόλα, Ποζατζίδης, Σαρρής, Σερβιλάκης

Μέσοι: Άπι, Αλεξάκης, Βουτσάς, Θεοδωράκης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Ντουμάνης, Πέιος

Επιθετικοί: Κόνραντ, Χοσάμ, Γιούσεφ, Αχμέντ, Κουατένγκ, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Πατρινός, Κουτάντος

*Οι νέες προσθήκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Superleague 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας και η τελευταία αλλαγή

Ολο το πρόγραμμα των κρητικών ομάδων - δύο ντέρμπι την 2η αγωνιστική

Ο... άλλος Εργοτέλης και ο Νίκος Κουνδουράκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.