​Ο Εργοτέλης έχασε κάτι παραπάνω από μια πρόκριση

Απόψεις

Πριν καν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα, ο Εργοτέλης "πέταξε" νωρίς από πάνω του μια πιθανή διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου.

Εδώ και λίγη ώρα, ο Εργοτέλης έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής από το Βόλο με το κεφάλι σκυμμένο. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, παρά το γεγονός ότι ο νέος κόουτς των κιτρινόμαυρων εμφανίζονταν σίγουρος για την ετοιμότητα του Εργοτέλη, μόνο τέτοιος δεν εμφανίστηκε στο νοκ άουτ με τη Νίκη και μοιραία αποκλείστηκε με ήττα 0-2.

Παρά το γεγονός ότι άλλαξαν πολλά φέτος στην ομάδα, τα 8/11 του αρχικού σχήματος σήμερα ήταν παίκτες που και πέρυσι φορούσαν τα κιτρινόμαυρα, ενώ είχαν αντίπαλο ομάδα που πέρυσι έπαιζε στην Football League.

Ο Εργοτέλης εμφανίστηκε ανέτοιμος και απροετοίμαστος στο ματς και αυτό του στοίχισε. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απειρία των γηπεδούχων, ούτε καν τις αναγκαστικές αλλαγές σημαντικών της παικτών στο α'μερος. Η ξαφνική αλλαγή έδρας δεν ξέρω πόσο επηρέασε και αν το "μεγάλο" Πανθεσσαλικό θα αποτελούσε μια βολική έδρα. Η πραγματικότητα είναι ότι η κρητική ομάδα δεν παρουσιάστηκε πειθαρχημένη και οι δικαιολογίες περι αγωνιστικού δεν οφείλουν σε τίποτα.

Ένας στόχος χάθηκε νωρίς, μια πρόκριση που οι φίλοι της ομάδας ήθελαν, σε έναν θεσμό που ο Εργοτέλης τους έχει προσφέρει ουκ ολίγες συγκινήσεις. Μια ευκαιρία που έχασε για εξιλέωση, για ψυχολογικούς λόγους λόγω έναρξης Superleague 2 αλλά και για να παίξει ματς που στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει

Πλέον, το μυαλό όλων στρέφεται στο μαραθώνιο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες, χωρίς πρωταγωνιστικό στόχο και μεγάλα λόγια ως συνήθως και με την αποτυχία του Κυπέλλου να βαραίνει παραπάνω τα έτσι κι αλλιώς βαριά -λογω προπονήσεων - πόδια των ποδοσφαιριστών καθώς και την ψυχολογία του γκρούπ και ενός νέου προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος το Κύπελλο για τον Εργοτέλη

Μπαδήμας: «Αυτά έφταιξαν κι αποκλειστήκαμε»

Το πανόραμα του Κυπέλλου: Ποιοι συνεχίζουν


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.