Αυτός ο ΟΦΗ αξίζει ένα γεμάτο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ

Παίκτες και Νταμπράουσκας αξίζουν ένα γεμάτο και «καυτό» Γεντί Κουλέ στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται απόψε στις 17:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 2) με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη, αλλά και να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων που έφεραν τη θετική αύρα, επανέφεραν τα χαμόγελα και μεγαλώνουν σιγά-σιγά την ομάδα και τη δυναμική της.

Μετά από έναν Γενάρη που ο Όμιλος έχτισε το δικό του αήττητο και απέκτησε την απαιτούμενη αγωνιστική εικόνα και αυτοπεποίθηση, μετά από έναν μεταγραφικό Γενάρη και το κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Φελίπε και μετά από μία φανταστική παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ στην έδρα του Ολυμπιακού, όλοι οι δρόμοι απόψε πρέπει να οδηγούν στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Λόγοι υπάρχουν:

Ο Φελίπε

Ο Λουίζ Φελίπε ήταν ο μεγάλος πόθος για τον ΟΦΗ και δη για τον κόσμο του. Από το καλοκαίρι που αποχώρησε δε σταμάτησε να μνημονεύεται από τους φιλάθλους και πλέον έφτασε η μεγάλη ώρα να επανεμφανιστεί στο "Γεντί Κουλέ" λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής και της αγοράς του ΟΦΗ από τη Σπόρτινγκ.

Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του αποψινό αγώνα, αλλά η παρουσία του έστω και στον πάγκο φτάνει για να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Το μομέντουμ

Ο ΟΦΗ προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων. Το δεύτερο σταμάτησε στο Φάληρο την περασμένη Κυριακή, αλλά οι προσδοκίες πλέον είναι ξανά υψηλές για μία ομάδα που επέστρεψε στην κανονικότητα και δείχνει δυνατή για να κάνει ένα βαθμολογικό ντεμαράζ πετώντας στα σκουπίδια μια και καλή την κάκιστη εικόνα του πρώτου γύρου.

Ισοπαλία στη Λεωφόρο, ισοπαλία στην Τούμπα, νίκες με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, μία ενθαρρυντική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Το μομέντουμ είναι υπέρ του ΟΦΗ και ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και τη δουλειά του Νταμπράουσκας.

Η σημασία του αγώνα

Για να μη ξεχνιόμαστε, ο αποψινός αγώνας έχει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΟΦΗ ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με νίκη τον βάζει από κάτω και απομακρύνεται μια και καλή από τις τελευταίες θέσεις.

Πλέον δεν υπάρχει ο φόβος που υπήρχε παλαιότερα σε σχέση με τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, ο ΟΦΗ είναι ασφαλής και θα κυνηγήσει τις μαθηματικές ελπίδες μπας και προλάβει τα πλέι οφ. Η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι επιτακτική για να διατηρήσει τις ελπίδες του σε μία έτσι κι αλλιώς δύσκολη αποστολή. Κι αν τα πλέι οφ φαντάζουν κάτι δύσκολο, υπάρχει το κίνητρο ενός καλού πλασαρίσματος για τα πλέι άουτ ώστε να παίξει περισσότερα ματς στην έδρα του. Παράλληλα θέλει να διατηρήσει ζεστό τον κόσμο που χαμογελάει ξανά και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον του.

Να γίνει ξανά «καυτή» έδρα

Σβήστε τα παραπάνω. Απόψε ο κόσμος οφείλει να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ», τελεία και παύλα. Οπως οφείλει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να γίνει ο 12ος παίκτης, να μετατρέψει την ιστορική έδρα σε ένα «κλουβί» που θα πνίξει τον αντίπαλο. Αυτή είναι η κανονικότητα μίας ομάδας σαν τον ΟΦΗ, το γεμάτο «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ εφέτος δεν έχει την καλύτερη συγκομιδή στην έδρα του, μόλις δύο νίκες στο Ηράκλειο και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο κόσμος και η δυναμική του θα γιγαντώσουν την αυτοπεποίθηση των παικτών του Νταμπράουσκας για να έρθει ακόμα ένα τρίποντο. Το λέει κι ο τίτλος: Αυτός ο ΟΦΗ αξίζει ένα γεμάτο «Γεντί Κουλέ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Λουίζ Φελίπε στην αποστολή ο ΟΦΗ!

Τσιλιανίδης: «Έτσι θα νικήσουμε τον ΠΑΣ»

Το μήνυμα του Λάρσον στους φιλάθλους του ΟΦΗ

Το ταμείο των μεταγραφών: Ο ΟΦΗ έπαθε και έμαθε!

Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Νταμπράουσκας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.