Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Νταμπράουσκας

ΟΦΗ

Τα πλάνα του προπονητή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 04/02, «Γεντί Κουλέ») και ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα πάει με τη συνταγή των τελευταίων αγώνων που έχει αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και έχει φέρει βαθμούς.

Μη περιμένετε, δηλαδή, κάτι διαφορετικό από το σύστημα των προηγούμενων αναμετρήσεων, κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο τεχνικός του ΟΦΗ στην πρόσφατη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ. Μετά τις μεταγραφικές προσθήκες και τις λύσεις που απέκτησε ο ΟΦΗ, κυρίως σε θέσεις που πονούσε, εύλογο ήταν το ερώτημα αν προτίθεται να αλλάξει το σύστημα, ωστόσο από τη στιγμή που με αυτό η Κρητική ομάδα έχει θετικό πρόσημο δεν υπάρχει λόγος να διαφοροποιηθεί.

Ακόμα κι αν θέλει να αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΟΦΗ, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να το δουλέψει και να το αφομοιώσουν οι ποδοσφαιριστές. Τώρα, όμως, θα πάει και κόντρα στον ΠΑΣ με το κλασικό 3-5-2 (ή 3-4-3 όπως ο ίδιος υπογραμμίζει) και λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η πρώτη και σίγουρη είναι η επιστροφή του Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος ξεμπέρδεψε με τις κάρτες και επανέρχεται μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η τριάδα στην άμυνα και το τέρμα δεν θα αλλάξουν, ενώ Λάρσον και Τοράρινσον αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Από τη στιγμή που ο Νέιρα λείπει, στον άξονα, μπροστά από τον Τοράλ, θα δούμε τον Μπαλογιάννη (και πιο μπροστά τον Ντίκο).

Mη ξεχνάτε πως τώρα πια ο Νταμπράουσκας έχει ευχάριστους «πονοκεφάλους» (ευχάριστα προβλήματα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε) που σημαίνει πως Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Μπάκιτς, αλλά και ο Γκρόνινγκ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Τον Φελίπε δεν τον αναφέραμε αφού φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει βασικός στο σαββατιάτικο ματς και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στη διάρκειά του και ανάλογα την εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι πως και σε αυτό το παιχνίδι δεν θα μετρήσει μόνο το σύστημα, αλλά και ο τρόπος που θα λειτουργήσει ο ΟΦΗ στις συνθήκες που θα του παρουσιαστούν. Χρειάζεται επιθετική ορμή από την αρχή και φυσικά υπομονή, χαρακτηριστικό που ξεχώρισε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και έφερε το τρίποντο της νίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Λουίζ Φελίπε στην αποστολή ο ΟΦΗ!

Τσιλιανίδης: «Έτσι θα νικήσουμε τον ΠΑΣ»

Το μήνυμα του Λάρσον στους φιλάθλους του ΟΦΗ

Το ταμείο των μεταγραφών: Ο ΟΦΗ έπαθε και έμαθε!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.