Αυτός τον ομορφαίνει

Απόψεις

Ο… μοιραίος με τον Αστέρα, Κοσμάς Τσιλιανίδης, κάνει σύντομα και πάλι… ωραίο τον ΟΦΗ.

Ένας από τους λόγους που ο Όμιλος δεν έχει ανάλογη πορεία της περασμένης σεζόν είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο σοβαρός τραυματισμός του τον άφησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και ο Όμιλος έχασε ένα πολύτιμο «όπλο» του.

Τα άσχημα, ωστόσο, πέρασαν και ο «Τσίλια» είναι και πάλι εδώ. Στα τελευταία παιχνίδια του ηρακλειώτικου συλλόγου έρχεται από τον πάγκο και στο λίγο διάστημα που αγωνίζεται, επιβεβαιώνει το πόσο πολύ έλειψε στο σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό και δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και απέναντι στους Αρκάδες την Κυριακή, ο Τσιλιανίδης παρουσίασε πάρα πολύ καλό «πρόσωπο», στοιχείο που φυσικά ικανοποιεί τον 43χρονο τεχνικό.

Στη συνάντηση με τον Αστέρα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά το σπουδαιότερο είναι πως με την είσοδο του στη συνάντηση οι γηπεδούχοι έγιναν πιο δραστήριοι.

Αποτελεί, έτσι, μία «εσωτερική» μεταγραφή, καθώς έχασε το πρώτο μισό της χρονιάς. Την προηγούμενη περίοδο ήταν κομβικός για τον ΟΦΗ, αφού από το ξεκίνημα της ήταν στην… κοσμάρα του και οι αριθμοί του εντυπωσιακοί.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαρισματικό παίκτη, ο οποίος έχει την ικανότητα να βελτιώσει αισθητά στη συνέχεια την εικόνα του Ομίλου.

Ο Τσιλιανίδης μπορεί να προσφέρει τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στο κομμάτι της δημιουργίας.

Είναι πολύ καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και γενικότερα αποτελεί μία μονάδα, που αποδίδει με απόλυτη συνέπεια το στυλ παιχνιδιού, που θέλει να εφαρμόσει το τεχνικό επιτελείο.

Ο Τσιλιανίδης είναι ένα «βαρόμετρο» στην απόδοση του ΟΦΗ και σίγουρα με την πλήρη επάνοδο του στη δράση οι «ασπρόμαυροι» έχουν πια περισσότερη ποιότητα, στόφα και χαρακτήρα.

Είναι ποδοσφαιριστής που δεν… κρύβεται, του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και δυναμώνει αρκετά μεσοεπιθετικά τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-1

VIDEO: Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες, ο Αστέρας τη νίκη

Το ακυρωθέν πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ

Σίμος: «Έχει δίκιο ο κόσμος»

Τι είπε ο Σίμος για Καστάνιος και αν θα γίνει άλλη μεταγραφή

Ξεκάθαρη η στήριξη Μπούση σε Σίμο και πρότζεκτ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.