Βάλτε μέσα τον Εργοτέλη!

Απόψεις

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τόλμησε το δύσκολο, άλλαξε το σήμα, και κώλωσε στο εύκολο: να αλλάξει τον Σίμο. Του Μανόλη Γρηγοράκη

«Τα λόγια περιττεύουν» είπε μετά την πολλοστή (έχει χαθεί η μπάλα κι ο λογαριασμός) ήττα του ΟΦΗ ο Σίμος. Το χειρότερο είναι ότι περιττεύουν και τα έργα. Τι άλλο να κάνει δηλαδή ο Σίμος για να αποδείξει ότι αυτός ο ΟΦΗ είναι μια κατηγορία μόνος του και δυστυχώς αυτή η κατηγορία δεν είναι η Σούπερλιγκ 1;

Γκολ στην πρώτη φάση του ματς τρώει μόνο ο ΟΦΗ. Γκολ από στημένη φάση τρώει και ξανατρώει ο ΟΦΗ - προφανώς είναι δουλεμένο στην προπόνηση. Όπως κι οι τραυματισμοί, με μαθηματική ακρίβεια μάλιστα: κάθε ματς κι από ένας. Αυτό δεν είναι ομάδα, είναι κομπιούτερ. Τίγκα στους ιούς, αλλά πάντως κομπιούτερ.

Η κατάσταση είναι προφανώς μη αναστρέψιμη και όσοι παρεπιδημούν στο ΒΑΚ το ξέρουν. Το ξέρουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Τι θα μπορούσαν να κάνουν; Τίποτα, τώρα είναι αργά, το ποτάμι της οργής δεν γυρίζει πίσω. Ακόμα κι αν με κάποιο μαγικό τρόπο (σαν το φάουλ του Ναμπί ένα πράγμα) σωθεί η κατηγορία, το τραύμα στην ψυχή της ομάδας και του κόσμου της είναι τόσο βαθύ, που μόνο με θαύμα θα επουλωθεί.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τόλμησε το δύσκολο, άλλαξε το σήμα, και κώλωσε στο εύκολο: να αλλάξει τον Σίμο. Τώρα είναι αργά για αλλαγή προπονητή, το μόνο που σώζει είναι η αλλαγή ομάδας. Να πάρει σύσσωμο τον Εργοτέλη που κάνει πάρτι (ανόδου) στη Σούπερλιγκ 2 και να τον βάλει να παίξει μια κατηγορία παραπάνω - είναι η μόνη ελπίδα του ΟΦΗ να τη σώσει. Γιατί αν του χρόνου βρεθεί στην κατηγορία του Εργοτέλη δεν έχει καμία σωτηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδήσεις για τον ΟΦΗ

ΠΑΣ-ΟΦΗ 1-0

Σίμος: «Τα λόγια περιττεύουν»

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Νέιρα

Η παρουσία του Νιόπλια στον πάγκο και η εξήγηση

Μπαλογιάννης: «Είμαστε ΟΦΗ και θα το ανατρέψουμε»

Η βαθμολογία - παρέμεινε στα χαμηλά ο ΟΦΗ

Άποψη: Ένας Νιόπλιας δεν φέρνει την άνοιξη... πια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.