Βέρα: «Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν έχουμε πέσει»

22:34 | 18/02/2019

Τι είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου.

Απογοητευμένος από την ήττα από τη Λαμία εμφανίστηκε ο Χάιμε Βέρα, στη συνέντευξη Τύπου, ενώ όπως ήταν λογικό στάθηκε στο πρώτο μέρος και στις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ.

Παράλληλα, φρόντισε να δώσει το έναυσμα για την επόμενη μέρα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθεια, αφού δεν έχουν τελειώσει οι ελπίδες.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε όπως θέλουμε να παίζει. Δυστυχώς έλειπε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αν είχαμε βάλει ένα ή δύο γκολ, θα μιλούσαμε διαφορετικά. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά συνεχίζουμε με την δουλειά μας, δεν έχει πέσει καμία ομάδα. Έχουμε ακόμα ελπίδες. Πρέπει να προσπαθούμε να παίξουμε έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, εμείς πιστεύουμε σε αυτά που κάνουμε. Είναι δύσκολη στιγμή όμως αύριο πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Όταν χάνει η ομάδα, ο κόσμος φεύγει στενοχωρημένος. Εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια νίκη για να πιστέψει πάλι ο κόσμος».

Δείτε στο video όλες τις δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Λαμία 1-3: Εφιάλτης...

Χάβος: «Θα μπορούσε να είναι 2-0...»

Η στιγμή της αποχώρησης των παικτών του ΟΦΗ

Η βαθμολογία της Super League

Ενταση έξω από το Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.