Βέρα για παραμονή, κόσμο και τις φήμες για Φερέιρα

20:17 | 06/04/2019

Δείτε τι δήλωσε ο Χάιμε Βέρα μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αρχή των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου, ο Χιλιανός προπονητής τόνισε: «Σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σήμερα δεν ήταν τόσο σπουδαίο να παίξουμε καλά το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας γεμίζουν με ευτυχία για τα τελευταία τρία παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε με μυαλό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλουμε στα τρία παιχνίδια που μένουνε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε γιατί θέλουμε τον ΟΦΗ στη Super League γιατί αγαπάμε πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο για την συμπαράσταση»

Για τη μάχη της παραμονής, σχολίασε: «Πιστεύω το ίδιο με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ σπουδαία και πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται. Θέλουμε να κερδίσουμε και βαθμούς εκτός έδρας».

Για το ότι ο ΟΦΗ δείχνει άλλο πρόσωπο εκτός έδρας και άλλο εντός: «Πιστεύω ότι εκτός έδρας έχουμε παίξει με πολύ καλές ομάδες και αυτό έχει την σημασία. Επίσης σήμερα είχαμε αρκετές απουσίες». 

Για τον Φερέιρα και τη φημολογία, δήλωσε: «O Φελίπε ήταν ερασιτέχνης στην Κουρίκο Ουνίδο. Είναι καλός παίκτης μικρός και του λείπουν πράγματα για να γίνει καλύτερος. Μακάρι να μείνει στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια. Για να τον κοιτάνε και άλλες ομάδες αυτό σημαίνει ότι έχει δείξει κάποια πράγματα σαν παίκτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τρελάθηκε» ο Μπούσης κι έδινε ρυθμό στη Θύρα 4!

ΟΦΗ-ΠΑΣ 1-0: Φιλί ζωής!

Η απάντηση των οργανωμένων του ΟΦΗ στο ντροπιαστικό πανό του ΠΑΣ

Τα δάκρυα του Πετράκη στο Γεντί Κουλέ

Σήμα κατατεθέν το πούρο του Μπούση

Η θερμή υποδοχή στον Πετράκη

Στο Γεντί Κουλέ ο Χριστοβασίλης

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.