«Βγάζουμε υγεία, βάζουμε γκολ, ευχαριστιέται ο κόσμος»

20:23 | 26/04/2018

Όταν η ομάδα σου βάζει επτά γκολ και βρίσκεται έναν… πόντο μακριά από την επίτευξη του στόχου, δεν μπορείς παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Έτσι και ο Νίκος Παπαδόπουλος, είδε τους ποδοσφαιριστές του να πετυχαίνουν τη μεγαλύτερη ως τώρα εφετινή τους νίκη και πλέον χρειάζονται έναν ακόμα βαθμό για να πανηγυρίσουν την επιστροφή στη Super League. 

Το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μόνο όμως σε ότι αφορά τη δυναμική των δύο ομάδων στην αναμέτρηση. Ο προπονητής του ΟΦΗ στις δηλώσεις του δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλαν οι παίκτες του, οι οποίοι έδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση. 

Αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πολλά, καθώς το σκορ τα λέει όλα. Σκοράραμε γρήγορα και αυτό ήταν το ζητούμενο, μετά έγιναν όλα πιο εύκολα. Παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος. 

Θέλαμε σήμερα να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας, αλλά θα το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε εμπρός μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Η ομάδα βγάζει υγεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο, βάζει γκολ και ευχαριστιέται ο κόσμος».

Ερωτηθείς για την αποβολή του Μάνου, απάντησε: «Ο Μάνος έχει ένα πρόβλημα στο πέλμα και τον δυσκολεύει στους τελευταίους αγώνες. Ήταν εντολή δική μου να μείνει έξω για να το ξεπεράσει. Έκανε υπερπροσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες, τον βοηθούσαν οι γιατροί και ήταν εντολή δική μας να πάρει τη δεύτερη κίτρινη». 

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου, είπε: «Έχουμε καλή ομάδα και εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Το μόνο που μας απασχολεί είναι ο αγωνιστικός χώρος στην Καλαμαριά. Είναι μια καλή ομάδα από αυτές με τη μεγαλύτερη δυναμική από όσες έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι το τέλος».

Ενώ τέλος για τα όσα εξωαγωνιστικά ακούγονται εσχάτως και έχουν στο επίκεντρο τον ΟΦΗ, τόνισε με νόημα: «Ο ΟΦΗ ξεπέρασε τα προβλήματά του, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ, βάζει γκολ και νικά. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο παρά μόνο με αυτά που γίνονται εντός γηπέδου». 

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου Πέτρος Δημητρίου από την πλευρά του ήταν άκρως απογοητευμένος: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, είναι πολύ βαρύ το σκορ για την ιστορία μας. Είχαμε ελλείψεις πολλών παικτών και το μόνο κέρδος που είχαμε είναι ο πιτσιρικάς ο Σακκελαρόπουλος και κάποια άλλα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας για τη βαριά αυτή ήττα. Πριν τρεις ημέρες είχαμε μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη και δεν μπορώ να καταδικάσω τα παιδιά. 

Όταν σου λείπουν έξι παίκτες σίγουρα δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες ισορροπίες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Στο 4-0 υπήρξε απογοήτευση και τα χάσαμε όλα. Όταν χάνει μια ομάδα την πιο μεγάλη ευθύνη την έχει ο προπονητής. 

Αυτά τα παιδιά που πριν 3 μέρες με έκαναν υπερήφανο και δεν μπορώ να τους καταδικάσω τώρα. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια ανεβαίνει κατηγορία, συγχαρητήρια σε όλους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. 

Εμείς σε τρεις ημέρες παίζουμε με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και μετά έχουμε τη συνέχεια. Όταν πέφτεις κάτω παίζει ρόλο πόσο γρήγορα θα σηκωθείς και για εμένα αυτό μετρά, να σηκώσουμε το κεφάλι να δούμε τα επόμενα ματς για να σωθούμε».

Εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ μίλησε ο Ζοζέ Κοέλιο, ο οποίος πέτυχε τα πρώτα του γκολ με την κρητική ομάδα: «Ξέραμε ότι θέλαμε τη νίκη και την πήραμε, κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Εμείς το κάναμε. Παίξαμε καλά σε όλη τη διάρκεια και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Νιώθω πολύ καλά που νικήσαμε, αλλά που έβαλα και εγώ τα πρώτα μου γκολ με την ομάδα».

Από τους παίκτες του Παναιγιάλειου ο Δημήτρης Δοξάκης αρκέσθηκε να πει: «Συγνώμη από τον κόσμο για την κακή εμφάνιση που είχαμε και τη βαριά ήττα. Την ευθύνη την αναλαμβάνουμε εμείς».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.