​Βούρος: «Να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο κ.Μπούσης»

11:26 | 16/06/2022

Τι δήλωσε ο αμυντικός του ΟΦΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ποιους ευχαρίστησε.

Ο Πραξιτέλης Βούρος έβαλε την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ως το 2024 και μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στη νέα συμφωνία.

«Ευχαριστώ τον κόσμο για την αληθινή αγάπη»

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ομάδα μας ως το 2024. O σεβασμός προς το πρόσωπό μου και η προσέγγιση που έγινε απ’ όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ ήταν στοιχεία που μ’ έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα. Ο ΟΦΗ μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζομαι και να ζω καθημερινά σ’ ένα περιβάλλον στο οποίο είμαι ο εαυτός μου. Νιώθω πολύ οικεία με τους συμπαίκτες μου, με όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και με τον κόσμο, ο οποίος καθημερινά μου δείχνει έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη του. Θεωρώ πως είναι μια αληθινή αγάπη και γι’ αυτό τους ευχαριστώ”, τόνισε αρχικά ο αμυντικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

«Ο ΟΦΗ με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος»

“Θέλω να συνεχίσω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο πρόεδρός μας για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, γι’ αυτό κι ευχαριστώ τον κ. Μπούση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λυσάνδρου για τις ανθρώπινες συζητήσεις που κάναμε μέχρι να φτάσουμε σε συμφωνία”.

Τέλος, ο Πραξιτέλης Βούρος υποστήριξε για την ανανέωση του συμβολαίου του:

“Ο ΟΦΗ με βοηθάει να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Συνεχίζουμε μαζί, με κοινή πορεία για να πετύχουμε ακόμα περισσότερους στόχους. Σίγουρα η αγάπη και η στήριξη του κόσμου μου δίνει επιπλέον κίνητρο έτσι ώστε να τα δίνω όλα στο γήπεδο για να τους κάνω ακόμα πιο χαρούμενους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Ανανέωσε ο Βούρος με τον ΟΦΗ

Τα «όχι» σε Παναθηναϊκό, o Άρης και η νίκη του ΟΦΗ

Ναι, ο Βούρος δείχνει το δρόμο!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.