Χαφ, επιθετικός... και αναμονή

ΟΦΗ

Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν βρεθεί και στον ΟΦΗ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα εν αναμονή των απαντήσεων.

Πιθανότατα έχουμε μπει σε εβδομάδα... ανακοινώσεων σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές του ΟΦΗ. Ναι, είναι κουραστικό να επαναλαμβανόμαστε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τις υποθέσεις και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει δεδομένα για επιθετικό, ενώ κινείται και για κεντρικό χαφ, κάτι που είχε πει και ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή έχει τερματίσει τη συνεργασία με Στάικο και Μπουζούκη, όπερ σημαίνει πως μετράει μείον δύο λύσεις στον άξονα.

Τόσο για την επίθεση όσο και για τον κεντρικό μέσο ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει καταλήξει στους στόχους και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα σε ό,τι αφορά τις απαντήσεις. Επί της ουσίας δηλαδή ο ΟΦΗ έχει κάνει τις κινήσεις του και τις προτάσεις του και πλέον βρισκόμαστε στη διαδικασία της... αναμονής από την άλλη πλευρά.

Στόχος των επικεφαλής και δη του Νταμπράουσκας είναι ο εξορθολογισμός του ρόστερ και η ποιοτική αναβάθμισή του. Ο ΟΦΗ δεν θέλει να κάνει μεταγραφές για να πει πως έκανε, αλλά θέλει να κάνει στοχευμένες κινήσεις που θα του δώσουν την ποιότητα για το κάτι παραπάνω. Αυτό το έχει τονίσει και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος ουσιαστικά έχει πάρει την ευθύνη πάνω του για την όποια καθυστέρηση παρουσιάζουν οι μεταγραφές, αφού θέλει να αποφύγει το λάθος και επιθυμεί η επιλογή του να είναι η καλύτερη δυνατή όχι μόνο για το τώρα αλλά και για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποιο ματς θα εκτίσει ο Ντίκο

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το «Γεντί Κουλέ»

Ο Νταμπράουσκας θέλει να γραφτεί στην ιστορία του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Οι αλλαγές στην ομάδα δεν είναι αυτές που φαίνονται!

Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας έδιωξε τη γκρίνια και έφερε την προσμονή

Εγκώμια Ντέμη για Νταμπράουσκας, Μανδά και Ντίκο: «Κάνει παπάδες!»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.