Χανιά: Πρώτη μεταγραφή ο Νικολάς Τσορνομάζ!

21:31 | 07/07/2023

Τον Αργεντίνο χαφ Νικολάς Τσορνομάζ.απέκτησε η ομάδα των Χανίων

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο Αργεντινό Νικολάς Τσορνομάζ. Ο γεννημένος στο Μπουένος Άιρες στις 8 Ιουλίου 1995 αμυντικός μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για την καλοκαιρινή περίοδο, ήρθε στην Κρήτη πέρυσι για λογαριασμό του ΟΦ Ιεράπετρας, με τον οποίο την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές, με δυο γκολ και μια ασίστ.

Πριν την Ελλάδα, ο Νικολάς Τσορνομάζ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ιταλία όπου αγωνίστηκε σε Φάνο και Βίρτους Ματίνο. Είχε προηγηθεί η Ορένσε στην Α’ Εθνική του Εκουαδόρ, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε στην Β’ κατηγορία με την Ατλέτικο Μίτρε και στην Γ’ Εθνική με την Ντεφενσόρες Μπελγκράνο. Εκτός Αργεντινής αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 23 ετών όταν και μετακόμισε στο MLS για την ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ στις ΗΠΑ αγωνίστηκε επίσης και στην Όραντζ Κάουντι.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Νικολάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και ιδιαίτερα ικανοποιημένος που εντάχθηκα σε έναν οργανωμένο σύλλογο με ξεκάθαρους στόχους. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε μια δυνατή ομάδα και δουλεύοντας σκληρά θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.