Χατζησεβαστός στο Capitano: «Είμαστε αποφασισμένοι…»

19:03 | 03/05/2019

Ο τεχνικός της Μικτής Νέων της ΕΠΣΗ τονίζει πως το Ηράκλειο είναι… διψασμένο για τον τίτλο στον τελικό-γιορτή απέναντι στα Χανιά.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός μίλησε στο Capitano για το μεγάλο ματς του Σαββάτου (05/05, 19.00) και ξεκαθάρισε πως το σύνολο του θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των δύο τελευταίων ετών.

Αναλυτικά είπε: «Σαν τελικός είναι πραγματικά γιορτή, καθώς τα Χανιά και εμείς διεκδικούμε το τρόπαιο. Για μας είναι ένα όνειρο, επειδή τα τελευταία χρόνια φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό. Φέτος είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε.

Δεν έχουμε ήττα από το ξεκίνημα της περιόδου και θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους. Τα Χανιά είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και για να φτάσει μέχρι τον τελικό σημαίνει ότι διαθέτει ποιότητα. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν.

Νομίζω ότι σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει φαβορί και δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Πιστεύω ότι θα είναι θέμα ημέρας των παιδιών και το πώς θα καταφέρουν να διαχειριστούν το άγχος που θα υπάρχει». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον τελικό η Μικτή Νέων!

Από τη… ρώσικη ρουλέτα και τα Χανιά

Είναι ο τελικός της…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.