Στον τελικό η Μικτή Νέων!

15:05 | 01/05/2019

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ νίκησε 4-2 στα πέναλτι (0-0 κ.α.) τις Σέρρες και πέρασε στον τελικό, όπου την περιμένουν τα Χανιά!

Υπόθεση Κρήτης θα είναι ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων. Το σύνολο του Γιάννη Χατζησεβαστού ξεπέρασε στον ημιτελικό του Final Four το εμπόδιο της ομάδας από την Μακεδονία και πλέον θα διεκδικήσει το τρόπαιο το Σάββατο (04/05) απέναντι στα Χανιά, που κέρδισαν επίσης στα πέναλτι την Αχαΐα.  

Στο πρώτο μέρος το σύνολο του Ηρακλείου μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 8’ πλησίασε στο γκολ, όμως το γύρισμα του Γωνιωτάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και η επανάληψη ξεκίνησε ανάλογα για τη Μικτή της ΕΠΣΗ, αφού στο 56’ ο Θεοδωράκης σέντραρε και η κεφαλιά του Ανστασιάδη σταμάτησε στο δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά δε σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και οι δυο ομάδες… έλυσαν τις διαφορές τους από τη… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι

Ζηδιανάκης 1-0

Τριανταφύλλου άουτ

Βασιλάκης άουτ

Γκουτίδης απόκρουση Ψιμόπουλος

Ματαλιωτάκης 2-0

Τσιφούτης 2-1

Ψιμόπουλος 3-1

Μασκανάκης 3-2

Τσαμαντιώτης 4-2

ΕΠΣ Σερρών (Θανάσης Τερτζής): Κουγιουμτζόπουλος, Φακής, Βεντούζης (80’ Ζαγγελίδης), Αδαμίδης, Κρουσταλλής, Πούλιος (76’ Καρατλίδης), Νταλίπ (76’ Τσιφούτης), Τριανταφύλλου, Σοφιανός (52’ Ζιάκας), Γκουτίδης, Αρναούτογλου (52’ Μασκανάκης).

ΕΠΣ Ηρακλείου (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Κόκας, Γωνιωτάκης, Ματαλιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης, Τσακόνι, Αναστασιάδης (63’ Τσαμαντιώτης), Ζηδιανάκης, Θεοδωράκης (73’ Ανδρουλάκης).

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.