Χωρίς βιασύνη με Ντουρμισάι και Νέιρα

17:08 | 07/12/2021

Ντουρμισάι και Νέιρα ξεκινούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους

Δύο παίκτες που στερήθηκε ο ΟΦΗ και η επιστροφή τους θα φέρει λύσεις είναι ο Φιόριν Ντουρμισάι και ο Χουάν Νέιρα. Αμφότεροι μπαίνουν άμεσα στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα και σιγά-σιγά να κάνουν το come back.

Στον Όμιλο προφανώς δεν βιάζονται για τους δύο ποδοσφαιριστές κι αν χρειαστεί θα περιμένουν όσο πάρει για να επιστρέψουν πανέτοιμοι και χωρίς κανένα ρίσκο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν συντηρητικά, χωρίς βιασύνη και η κατάστασή τους θα επανεξετάζεται εβδομάδα με εβδομάδα.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει λύσεις, κυρίως στον άξονα και δεν θέλει να υπάρξει επιστροφή με ρίσκο οπότε θα περιμένει τους δύο παίκτες να είναι απολύτως έτοιμοι.

Η κρητική ομάδα έχει μπροστά τους ένα πρόγραμμα-βουνό μέχρι το τέλος του 2021, σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ο 57χρονος προπονητής ιδανικά θα ήθελε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά το σίγουρο είναι πως προτιμάει να περιμένει για την πλήρη αποκατάσταση παρά να υπάρξει ρίσκο και να μεγαλώσει ο χρόνος απουσίας τους. Ειδικά για την περίπτωση Ντουρμισάι που μπορεί να βοηθήσει στην «πονεμένη» επίθεση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.