No Σεμέντο, no party!

Απόψεις

Το ντεφορμάρισμα του Πορτογάλου εξτρέμ καλά κρατεί και επηρεάζει την επιθετική εικόνα του ΟΦΗ.

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Όμιλος δεν πήρε αυτό που άξιζε. Πίεσε την Λάρισα, ήταν φανερά καλύτερος, αλλά η περιορίστηκε στον ένα βαθμό και την ισοπαλία.

Στο κομμάτι της κυριαρχίας πήρε υψηλό βαθμό, αφού είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά στον τομέα της δημιουργίας υστέρησε. Και δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τους «ασπρόμαυρους». Είναι κάτι επαναλαμβανόμενο και το ζητούμενο είναι να διορθωθεί άμεσα.

Στα διαστήματα που η ομάδα του Γιώργου Σίμου που δίνει ένταση και πιέζει, δεν έχει την ουσία να «εξαργυρώνει» αυτή την ανωτερότητα της. Δεν έχει δηλαδή το εύκολο γκολ. Κόντρα στους Θεσσαλούς ήταν ανώτερος (το δείχνουν και οι αριθμοί), αλλά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ, παρόλο που η ομάδα παραμένει σε θέση ισχύος.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος κάνει καλά όλη τη δουλειά, έχει ξεκάθαρο πλάνο, αλλά δεν παίρνει το αποτέλεσμα και δυστυχώς αυτό είναι που μετράει. Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου κυνικός και «χαρίζει» ουσιαστικά βαθμούς σε υποδεέστερους αντιπάλους. Και πρόκειται για ένα στοιχείο, που στον ΟΦΗ πρέπει ν’ αλλάξουν, όπου κι αν συνεχίσουν. Είτε στα πλέι οφ, είτε στα πλέι άουτ.

Ένα, επίσης, αρνητικό από τη συνάντηση με τους «βυσσινί» ήταν η παρουσία του Λισάνδρο Σεμέντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετά τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη έχει βγει εκτός ρυθμού.

Έχει χάσει τη «φρεσκάδα» του και το ρυθμό του και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει τον παίκτη του πρώτου γύρου, όπου έκανε σπουδαία πράγματα στο χορτάρι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο τραυματισμός τον έχει επηρεάσει και του... έχει κόψει τη φόρα. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι μετά τον ώμο προέκυψε και το πρόβλημα στο μάτι. Άρα μιλάμε για απίστευτη ατυχία.

Ο Σίμος πράττει σωστά που τον στηρίζει και τον χρησιμοποιεί ακόμη και στα… down του, αφού πρόκειται για μια εξαιρετική μονάδα, που κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, όπως το παραδέχθηκε ο ίδιος ο κόουτς, μιλάει μαζί του και τον έχει από κοντά γιατί χρειάζεται τον καλό Σεμέντο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος παίκτης, πάντως, οφείλει ν’ ανεβάσει ταχύτητες σύντομα, καθώς έχει τις δυνατότητες και την ποιότητα να δώσει άλλο «χρώμα» στον ΟΦΗ. Ο Όμιλος έχει σίγουρα ανάγκη τον… κανονικό Σεμέντο, που μπορεί να προβληματίσει οποιαδήποτε άμυνα στην Super League 1. Χωρίς τον καλό Σεμέντο... no party.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος τον καταράστηκε;

Όλοι πάνω στον Σεμέντο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.