Όλοι πάνω στον Σεμέντο

SMS
09:22 | 02/02/2020

Ο Λισάντρο Σεμέντο δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση το τελευταίο διάστημα και είναι σαφώς επηρεασμένος από τους συνεχόμενους τραυματισμούς του.

Τη μία ο ώμος στο ματς με τον Άρη και την άλλη το μάτι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Λες και κάποιον τον έχει «γλωσσοφάει» και ο «Λίσανδρος» δεν μπορεί να επανέλθει σε κανονική κατάσταση και να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Και στο ματς με την ΑΕΛ ήταν σε μέτρια βραδιά. Το έβλεπες στις κινήσεις του και στις επιλογές του. Ο ίδιος το έχει καταλάβει και το είπε και ο Σίμος στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Σεμέντο είναι απαιτητικός με τον εαυτό του. Εχουν γίνει συζητήσεις μαζί του. Ο πρώτος που θέλει να βελτιωθεί είναι ο ίδιος και είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα δεν τον έχει βοηθήσει αυτό το μέσα-έξω. Πρώτα ο ώμος, μετά το μάτι».

Στον ΟΦΗ έχουν «πέσει πάνω» του για να τον βοηθήσουν να επιστρέψει ο παλιός καλός εαυτό του. Συζητούν μαζί του, τον «ντοπάρουν» ψυχολογικά, τον έχουν από κοντά γιατί γνωρίζουν ότι είναι ένας παίκτης που αποτελεί «game changer». Ο ΟΦΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ανάγκη τον καλό Σεμέντο και ο Σεμέντο έχει ανάγκη από μία καλή εμφάνιση για ανέβει, να πάρει τα πάνω του και να φορτσάρει στην τελική ευθεία.

Δεν φτάνουν οι τραυματισμοί στον ΟΦΗ, έχει και παίκτες που είναι ντεφορμέ για να ολοκληρωθεί η... γκαντεμιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Με κλάματα στο φορείο έφυγε ο Φερέιρα

«Σκασμένος» με Φερέιρα ο Σίμος: «Καλύτερα να μην τον έβαζα»

Συγκίνηση στο Γεντί Κουλέ για Παπαδόπουλο

Ο Σίμος και ο στόχος των πλέι οφ

Παπάζογλου: «Απίστευτο συναίσθημα να σε αποθεώνει ο κόσμος του ΟΦΗ»

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Φερέιρα



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.