Χουάν… κι αλίμονο σου Άρη

SMS

Ο Νέιρα επιστρέφει και δείχνει «φτιαγμένος» για το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ πήρε… υποχρεωτικά τις ανάσες του στη Λάρισα, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, και πλέον βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.

Η παρουσία του στην ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» ήταν ανέκαθεν σημαντική, όμως πια με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, γίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Ναμπί, Σακόρ και ντε Γκουζμάν, δηλαδή, έχουν τεθεί νοκ-άουτ, κάτι που σημαίνει πως οι επιλογές στη μεσαία γραμμή έχουν μειωθεί αισθητά για τον Γιώργο Σίμο.

Και άπαντες, βέβαια, να ήταν ετοιμοπόλεμοι, ο Νέιρα δύσκολα θα έχανε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ωστόσο πλέον αυτό μοιάζει ως κάτι αδιαπραγμάτευτο.

Ενόψει, μάλιστα, και του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Άρη (19/12), του τελευταίου για το 2020, η επανεμφάνιση του είναι μία σπουδαία εξέλιξη για τον 42χρονο τεχνικό.

Ο λατινοαμερικανός μέσος κάνει μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα και η συνάντηση του ηρακλειώτικου συλλόγου απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αφού ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός.

Ο ΟΦΗ θέλει άλλη μία νίκη και ο Αργεντινός θα παίξει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια για ν να την κατακτήσει. Πρόκειται, εξάλλου, για έναν ποδοσφαιριστή αρκετά ποιοτικό, ο οποίος μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες και τις συνθήκες ενός αγώνα.

Ο Νέιρα είναι παίκτης «βαρόμετρο» για τον ΟΦΗ και το γεγονός πως διανύει περίοδο φόρμας ευνοεί ιδιαιτέρως τους «ασπρόμαυρους».

Ακόμη και στις προπονήσεις ο 31χρονος βιρτουόζος εμφανίζει εξαιρετικό «πρόσωπο» και φαίνεται… φτιαγμένος για το ματς κόντρα στον Άρη.

Με την ηγετική του φυσιογνωμία και το πάθος του θα είναι λογικά ένας από τους… ρυθμιστές της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κλεψύδρα του Κοσμά

LIVETALKS: Ο ΟΦΗ, ο Άρης και η διαιτησία

OΦΗ Analysis: Η σύγκριση των βαθμών

Ο ΟΦΗ και το έξτρα κίνητρο κόντρα στον Άρη

Ο Σίμος, η ένταση από τον πάγκο και ο οδηγός για τον... Άρη



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.