Δεν αντέχονται άλλα «αχ» και «βαχ»

Απόψεις

Τα φιλικά τελείωσαν, ο ΟΦΗ «φωνάζει» για ενίσχυση και πλέον η «καυτή πατάτα» πάει στους επικεφαλής

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά του Βόλου με νίκη απέναντι στον Ατρόμητο σε ένα ματς που δεν μας έκανε σοφότερους. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια πήραν μία νίκη που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά -ναι, παίζει και αυτό το ρόλο του- αλλά δεν αλλάζει κάτι στην ουσία του. Όπως όταν έχανε ο ΟΦΗ στα φιλικά δεν μετρούσαν τα αποτελέσματα έτσι και τώρα που πήρε τη νίκη δεν μετράει το αποτέλεσμα.

Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα επίσημα και ο ΟΦΗ έχει εκκρεμότητες. Η επόμενη μέρα της προετοιμασίας τον βρίσκει να αναζητά τις επόμενες μεταγραφές. Καθυστερημένα, αλλά τώρα δεν έχει αυτό σημασία, αλλά το να γίνουν οι ενισχυτικές κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα και τον Νίκο Νιόπλια για τη συνέχεια.

Στον Βόλο ο ΟΦΗ φεύγει με αρνητικό πρόσημο. Κακή εικόνα, απογοητευτική σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Και αυτό που περιμέναμε είναι μία ομάδα που θα δείξει κάτι στα δύο παιχνίδια που η ίδια είχε ορίσει ως πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα πρέπει να βγάλει ο σύλλογος αντίδραση και να δείξει ότι τα... test event έβγαλαν συμπεράσματα που δεν θα περάσουν χωρίς να επηρεαστεί ολόκληρος ο οργανισμός.

Κακά τα ψέματα, ο ΟΦΗ έθεσε στόχο υψηλό -και πολύ καλά έκανε- αλλά για να επιτευχθεί πρέπει να βελτιωθεί και για να βελτιωθεί πρέπει να γίνουν μεταγραφές. Ένα κι ένα κάνουν δύο, απλά μαθηματικά. Οι παίκτες που πήρε δεν φτάνουν, δεν καλύφθηκαν όλες οι «τρύπες», παρουσιάστηκαν νέες ίσως πιο σοβαρές, ενώ σε γενικές γραμμές αυτό που είδαμε από τα νέα αποκτήματα δεν είναι για να πετάμε τη σκούφια μας.

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ του Νιόπλια παρουσιάστηκε χειρότερος... από τον ΟΦΗ του Νιόπλια. Η ομάδα των περσινών πλέι άουτ που έβγαλε αντίδραση και κανονικότητα έμεινε στην περσινή σεζόν. Η ομάδα που θα κληθεί να μπει στο πρωτάθλημα σε λίγες μέρες δεν είναι αυτή που είδαμε στον Βόλο.

Υπάρχει πρόβλημα και οι επικεφαλής το είδαν. Τα φιλικά είναι ακριβώς γι' αυτό το λόγο, για τις τελευταίες «πινελιές». Έχουν, λοιπόν, την υποχρέωση να βοηθήσουν τον προπονητή και να κάνουν αυτό που πρέπει για να έναν ανταγωνιστικό ΟΦΗ που όχι μόνο θα διεκδικήσει τους στόχους του, αλλά θα ηρεμήσει τον κόσμο. Το περσινό πάθημα που λίγο έλειψε να γίνει μέγα κάζο έχει αφήσει πολλά ψυχολογικά και ο φόβος της... επανάληψης ελλοχεύει. Ουδείς θα αντέξει μία δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με «αχ» και «βαχ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-1: Νίκησε, αλλά τα προβλήματα παραμένουν

Η μοναξιά του Νέιρα

H ανακοίνωση του ΟΦΗ για την πώληση του Στάρτζεον

Και επίσημα στη Ράκοβ ο Στάρτζεον


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.