Η… μοναξιά του Νέιρα

Απόψεις

Ο Αργεντινός μέσος είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να δώσει το… απρόβλεπτο στον ΟΦΗ.

Ο Όμιλος συνεχίζει να προβληματίζει. Φάνηκε ξεκάθαρα στο τελευταίο φιλικό απέναντι στον Βόλο, όπου ήταν για 90 λεπτά εντελώς ακίνδυνος.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, 10 μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Αυτό που μοιάζει περισσότερο απ’ όλα πιο ανησυχητικό είναι το πόσο «άχρωμο» είναι το σύνολο του Νίκου Νιόπλια στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έχει φαντασία, δεν μπορεί να φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις και γενικότερα δεν… προκαλεί άγχος στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Χουάν Νέιρα είναι πλέον τόσο μόνος, όσον αφορά στον συγκεκριμένο τομέα. Ο λατινοαμερικανός είναι πια ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο οποίος έχει την ποιότητα, τη σκέψη, την ικανότητα και το ταλέντο να προσφέρει το απρόβλεπτο στον Όμιλο.

Εκείνος που με μία του ενέργεια μπορεί να μπερδέψει και ν’ αποπροσανατολίσει τους… απέναντι. Ναμπί και Τσιλιανίδης παραμένουν εκτός, στοιχείο που έχει κοστίσει ακριβά στον Όμιλο.

Ο Τοράλ ήρθε για να δώσει… αυτό το κάτι, όμως ο Ισπανός στάθηκε άτυχος και μπήκε αμέσως στα… πιτς με τραυματισμό. Μία παράμετρος η οποία, επίσης, δυσχεραίνει την κατάσταση είναι η «φτωχή» παρουσία των εξτρέμ στην προετοιμασία.

Ο Στάρτζεον δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μακεδόνα τεχνικού και έφυγε, όμως εκείνος τουλάχιστον διέθετε μια ευχέρεια στο «ένας με έναν». Ορισμένες στιγμές ήταν φλύαρος, αλλά προκαλούσε αναστάτωση…

Αυτό δεν το’ χουν ούτε ο Φαν Ντάινεν, ενώ ούτε ο Καμάου είναι απειλητικός, ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους. Και οι δύο φαίνεται να υστερούν στην προσωπική ενέργεια και όταν ο αντίπαλος κλείνεται πίσω, είναι πιθανό να υπάρχει… θέμα.

Ο Σαρδινέρο είναι αρκετά καλός, ωστόσο και ο Ισπανός δεν θεωρείται… μετρ του είδους. Ο ΟΦΗ, έτσι, πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να βρει λύσεις, ώστε να γίνει πιο επικίνδυνος και να μπει θετικά στη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος: Πού θα δείτε το αποψινό φιλικό

Αυτός ο ΟΦΗ δεν πάει πουθενά!

Λύσεις χτες, σήμερα είναι ήδη αργά!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.