Δεν είναι εποχή για ρίσκα

19:29 | 21/01/2020

Η απουσία Τσιλιανίδη-Μάνου, τα πλάνα με Ολυμπιακό και η δύσκολη συνέχεια που δεν χωρά νέες απώλειες.

Κοσμάς Τσιλιανίδης και Δημήτρης Μάνος έμειναν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη, 17:15) φέρνοντας «πονοκεφάλους» στον Γιώργο Σίμο. Ο προπονητής του ΟΦΗ, βέβαια, είχε προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο από την προπόνηση της Δευτέρας όταν και προέκυψε ο κίνδυνος απουσίας των δύο ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, υπάρχει και ένα θετικό, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη, σε όλο αυτό. Το ένα είναι ότι η απουσία τους μπορεί να σημαίνει ότι θα τους έχει στη διάθεσή του για τον επόμενο αγώνα, αυτόν με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Μην ξεχνάτε ότι ο ΟΦΗ έχει μία σειρά κρίσιμων αναμετρήσεων στη «μάχη» που δίνει για τα πλέι οφ και το τελευταίο πράγμα που θέλουν στο τεχνικό επιτελείο είναι να ρισκάρουν υποτροπές και να χάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα κι άλλους παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι ήδη υπάρχουν οι απουσίες των Ναμπί και Σακόρ.

Θυμίζουμε ότι μετά τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη, ο ΟΦΗ έχει: ΑΕΛ (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Ατρόμητο (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Λαμία (εντός).

Οσον αφορά, τώρα, στα πλάνα του 41χρονου τεχνικού, δε φαίνεται να διαφέρουν πολύ σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου (18/01) κόντρα στον Πανιώνιο. Το σίγουρο είναι πως ο Νέιρα, που εξέτισε την ποινή του, θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού και λογικά θα έχει το ρόλο του δεκαριού αντί του Τσιλιανίδη, με τον Βαζ να πηγαίνει δεξί εξτρέμ, τον Σεμέντο αριστερό και τον Φιγκεϊρέντο προωθημένο στην επίθεση.

Κατά τα λοιπά, ο Σωτηρίου θα υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στο κέντρο, πίσω από τον Νέιρα αναμένεται να είναι οι Μεγιάδο και Στάικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει Ζοάο Βίκτορ ο ΟΦΗ

«Πέτυχε διάνα ο ΟΦΗ, ηγέτης ο Ζοάο Βίκτορ»

Ο Βίκτορ και η φιλία - ορόσημο με τον Ριβάλντο

Χωρίς Τσιλιανίδη και Μάνο με Ολυμπιακό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.