Δεν κρατιούνται οι παίκτες!

21:27 | 01/05/2020

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι ανυπόμονοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις…

Καλό, πολύ καλό, το κατ’ οίκον πρόγραμμα που ακολουθούν σχεδόν δύο μήνες τώρα οι παίκτες του Ομίλου, ωστόσο σαν το φυσικό τους περιβάλλον δεν έχει…

Η σκληρή δουλειά στην περίοδο της καραντίνας δε σταμάτησε για τους «ασπρόμαυρους», όμως είναι αλήθεια ότι το γήπεδο τους έχει λείψει αρκετά. Και δε βλέπουν τη στιγμή να πατήσουν και πάλι χορτάρι.

Οι προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα έμοιαζαν με «υποκατάστατο», αν και το ασκησιολόγιο ήταν καταπληκτικό και τους βοήθησε να διατηρηθούν σε-τηρουμένων των αναλογιών-εξαιρετικά επίπεδα.

Η… μεγάλη στιγμή, πάντως, πλησιάζει για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου, όπως, βέβαια, και για όλους τους συναδέλφους του στην Super League 1.

Την Τρίτη (05/05) έχει προγραμματιστεί η επίσημη επιστροφή στη δράση. Μπορεί οι ομάδες να δουλεύουν ανά γκρουπ, 6 έως 8 αθλητών, όμως δεν παύει να τελειώνει η καραντίνα, κάτι που σηματοδοτεί και τη σταδιακή επαναφορά των κανονικών ρυθμών.

Και στον ΟΦΗ, φυσικά, δε κρύβουν την ικανοποίηση τους, που επιτέλους, έπειτα από αρκετές εβδομάδες, θα μπορέσουν ξανά να γυμναστούν σε ανοιχτούς χώρους.

Θα έχουν, έτσι, την ευκαιρία ν’ ανεβάσουν και πάλι «στροφές», προκειμένου να προετοιμαστούν για τα πλέι οφ, που, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθούν.

Οι τελευταίες εξελίξεις, μάλιστα, είναι γεγονός ότι δημιουργούν μια άλλη-καλύτερη-ψυχολογία στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι περιμένουν πως και πως να… πάρουν πίσω όσα τους στέρησε από τον περασμένο Μάρτιο ο κορωνοϊός.

Το τεχνικό επιτελείο του Ομίλου δουλεύει ακατάπαυστα, ώστε να φτιάξει ένα προπονητικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ειδικές αυτές συνθήκες για την ομαλή μετάβαση από τη δουλειά στο σπίτι, στη δουλειά στο γήπεδο.

Προς το παρόν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν έχουν πάρει στα χέρια τους την επίσημη ενημέρωση για το πως θα χωριστούν τα γκρουπ ή το αναλυτικό «μενού», που θ’ ακολουθούν, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμο το πλάνο για την επιστροφή στις προπονήσεις

Επίσημο: Πότε αρχίζουν οι προπονήσεις στη Super League

Κανένα «ψαλίδι» στους παίκτες από τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.