Δεν ψάχνει για φορ «μπάλωμα»

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην αναζήτηση επιθετικού

Από την Παρασκευή μπήκαμε και επίσημα σε... μεταγραφική περίοδο, με τον ΟΦΗ να κινείται στο «παζάρι» για την απόκτηση επιθετικού κατά κύριο λόγο και έπειτα... ό,τι προκύψει (ανάλογα με τις αποχωρήσεις).

Το βάρος, όμως, έχει πέσει στον στράικερ με δεδομένο ότι ο Όμιλος θέλει να ενισχυθεί σε αυτό το κομμάτι για να καλύψει το κενό που άφησε τον Σεπτέμβριο ο Φιγκεϊρέντο και που εν τέλει δεν καλύφθηκε ποτέ (με την περίπτωση Γιάννου να αποτελεί την απογοήτευση στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος).

Η κρητική ομάδα αναζητά τον εκλεκτό για την επίθεση από την ξένη αγορά και ψάχνει τον παίκτη που θα ταιριάζει στο προφίλ του συλλόγου και θα ενισχύσει την ομάδα όχι μόνο την τρέχουσα σεζόν, αλλά και στο μέλλον. Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ δεν ψάχνει έναν... Ζοάο Βίκτορ για το χώρο της επίθεσης με εξάμηνο συμβόλαιο και προοπτική ανανέωσης, αλλά έναν φορ που θα πάει στην ομάδα... για να μείνει.

Προφανώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, ειδικά όταν μιλάμε για χειμερινή μεταγραφική περίοδο που είθισται οι επιλογές να είναι πιο περιορισμένες, αλλά στον ΟΦΗ έχουν φιλτράρει κάποιες περιπτώσεις και με προσεκτική βήματα και χωρίς βιασύνη θα κινηθούν ώστε να τελειώσουν το θέμα.

Ο χρόνος είναι μία σημαντική παράμετρος, αφού παρά τον «καυτό» Ιανουάριο με συνεχόμενα παιχνίδια, οι επικεφαλής δεν πρόκειται να κάνουν καμία βιαστική κίνηση. Θέλουν να επιλέξουν τον καταλληλότερο επιθετικό ώστε να μη χρειαστεί το καλοκαίρι... να ψάχνουν πάλι για επιθετικό. Αυτή τη φορά θα είναι προσεκτικοί και θα κοιτάξουν για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όπως φαίνεται η κατάσταση με τα τωρινά δεδομένα, χρειάζεται υπομονή για την πρώτη... ανακοίνωση. Δεν υπάρχει καταλυτική ημερομηνία, αφού αυτό που θέλουν είναι ο ποδοσφαιριστής να ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Και όπως προαναφέραμε, θέλουν να κάνουν μια όσο το δυνατόν στοχευμένη κίνηση ενίσχυσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.