Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!

08:20 | 07/12/2023

Δεν έγιναν θαύματα, αλλά βρε αδερφέ, είδαμε έναν κανονικό ΟΦΗ - Άρθρο του Δημήτρη Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Μια νίκη επιτέλους μετά από 27 μέρες. Μια νίκη που αποτελεί και μια απάντηση για το τι συνέβαινε στα αποδυτήρια αλλά και στις τέσσερις γραμμές του τερέν με την παρουσία του Νταμπράουσκας, καθώς φάνηκε ξεκάθαρα πως οι παίκτες έδωσαν τη δική τους απάντηση για την ομιλίτικη τραγωδία που βίωνε το club το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Και δεν ήταν εύκολο να βγάλουν αντίδραση οι παίκτες του ΟΦΗ που ζούσαν κι εκείνοι την πίεση του αγώνα. Είχαν δεχτεί την επίσκεψη των οργανωμένων, είχαν κάνει ομαδική ψυχοθεραπεία και συνεχείς συζητήσεις, ήξεραν πως τους αναλογεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή εικόνα, υπήρχε το ψυχολογικό βάρος πως και να βγάλουν αντίδραση δεν μπορούν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και φάνηκε και μετά το 1-0 αλλά και το 3-1, ωστόσο είδαμε επιτέλους κάτι! Ένα φωτάκι στον οργανισμό της ομάδας. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ… κουφάλα νεκροθάφτη!

Μια εμφάνιση -απάντηση στη φιλολογία πως είναι όλοι άχρηστοι, πως ξέχασαν την μπάλα και πως με ένα νέο προπονητή μπορούμε να περιμένουμε καλύτερες μέρες. Κέρδος ο Λαμπρόπουλος, ο Αμπαντα, ο Φελίπε, ο αναγεννημένος Τοράλ, ακόμα και αυτός ο Νέιρα που δεν είναι ο παλιός καλός Νέιρα αλλά τη ρημάδα μπάλα την ξέρει και μπορεί να βοηθήσει.

Κέρδος και ο Καραβέλα, που παρότι δεύτερος έδωσε κι εκείνος το δικό του στίγμα. Παίξαμε με τετράδα πίσω και με το Βούρο σε μια δύσκολη βραδιά, αλλά δεν έμεινε ο Πορτογάλος στα ήδη έτοιμα από το Λιθουανό και… κέρδισε. Κι ακόμα κανονικές αλλαγές, στην ώρα τους, αυτονόητα πράγματα δηλαδή!

Κοντολογίς δεν έγιναν θαύματα, πως θα μπορούσαν άλλωστε, αλλά βρε αδερφέ, είδαμε μια κανονική ομάδα, με παίκτες που έπαιξαν όσο μπορούσαν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, έδωσαν οξυγόνο στον οργανισμό και βέβαια με τη διακοπή - λουκούμι, προλαβαίνουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και ασφαλώς με μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Κηφισιά 3-1

Video: Τα highlights της νίκης του ΟΦΗ

Καραβέλα: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, φανταστικοί οι παίκτες»

Καραβέλα: «Η αλλαγή του συστήματος σημαίνει σύνδεση με την ταυτότητα του ΟΦΗ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.