Διχασμένος ο κόσμος με Παπαδόπουλο

09:30 | 24/01/2019

Οι αναγνώστες του Capitano.gr ψήφισαν για το αν συμφωνούν ή όχι με την απομάκρυνση Παπαδόπουλου και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το Capitano.gr έδωσε το λόγο σε εσάς, τους αναγνώστες, αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Νίκο Παπαδόπουλο και το σχετικό θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία.

Περισσότεροι από 1.500 αναγνώστες πήραν μέρος στη σχετική ψηφοφορία και τα τελικά αποτελέσματα είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ψηφοφορία είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι, αφού το 51% των αναγνωστών που πήραν μέρος ψήφισε κατά της απομάκρυνσης του Παπαδόπουλου, ενώ το 49% συμφωνεί με τη διοίκηση και την απόφαση να τερματίσει μαζί του τη συνεργασία.

Το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό του γενικότερου κλίματος που επικρατεί στους φίλους του ΟΦΗ μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα στη ψηφοφορία του Capitano.gr αναφορικά με την ανάδειξη των προβλημάτων του εφετινού ΟΦΗ, ένα μικρό ποσοστό, της τάξεως του 17%, ψήφισε πως η αλλαγή προπονητή είναι ίσως η ευεργετική λύση που χρειάζεται ο ΟΦΗ. 

Θυμίζουμε ότι αυτή η ψηφοφορία είχε γίνει μετά το 1-1 του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο και τα όσα ακολούθησαν με τις αποδοκιμασίες μερίδας κόσμου σε παίκτες και προπονητή.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο κόσμος της κρητικής ομάδας έχει χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» και είναι εντυπωσιακό πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά στις ψήφους για το αν είναι σωστή ή όχι η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:65725

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.