Προσοχή στην «παγίδα» του Παναθηναϊκού

13:23 | 25/06/2020

Ο ΟΦΗ πρέπει να παρουσιαστεί διπλά σοβαρός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Τα πλέι οφ, μετά τη διεξαγωγή των 3 πρώτων αγωνιστικών, έχουν αφήσει μια πικρή γεύση για τον ΟΦΗ, που έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες και δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη βαθμό στη σειρά.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έχει μπορέσει να συνδυάσει την ουσία με το αποτέλεσμα και ενώ, αν εξαιρέσει κάποιος το ματς με την ΑΕΚ, κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ πραγματοποίησε καλές προσπάθειες, αλλά στο φινάλε αποχώρησε χαμένος από το γήπεδο.

Απέναντι στο «τριφύλλι», έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θα προσπαθήσει να κάνει σεφτέ και να ταιριάξει για πρώτη φορά στο μίνι πρωτάθλημα του τίτλου τις εντυπώσεις με μια νίκη.

Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, όσο… προσφέρεται για να πετύχουν το στόχο τους οι «ασπρόμαυροι», άλλο τόσο δεν προσφέρεται κιόλας.

Ο ΟΦΗ, επομένως, οφείλει να παρουσιαστεί κόντρα στους «πράσινους» διπλά σοβαρός για να σπάσει το ρόδι και να χαμογελάσει ξανά μετά από πολύ καιρό.

Ο Όμιλος δεν έχει φυσικά άγχος, όμως, από την άλλη πλευρά, θέλει διαρκώς να βελτιώνεται και να κάνει βήματα εξέλιξης και είναι αλήθεια πως δεν έχει μπει καλά στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα βρει μπροστά της ένα ταλαιπωρημένο σύνολο αγωνιστικά, αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά.

Το πρόωρο «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη έφερε τριγμούς στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ενώ αρκετοί παίκτες από το ρόστερ δε συνεχίζουν.

Η τραγική εμφάνιση, επίσης, στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκάλεσε γκρίνια και απογοήτευση.

Όλα τα παραπάνω στοιχείο συνθέτουν ένα «τοπίο» αποσύνθεσης για τον επόμενο αντίπαλο του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Σίμου, ωστόσο, δεν πρέπει να μείνουν στα προβλήματα του «τριφυλλιού», γιατί δεδομένα θα την πατήσουν.

Κάθε φορά οι «ασπρόμαυροι» κοιτάζουν τη δική τους ομάδα, αλλά η κατάσταση των «πρασίνων» «εγκυμονεί» κινδύνους χαλάρωσης και εφησυχασμού.

Και ο ΟΦΗ δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό, αφού, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, μ’ αυτόν τον τρόπο «τσαλακώνει» ο ίδιος το προφίλ που εμφάνισε μέσα στη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα με Παναθηναϊκό και ο Μαρινάκης

Ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι - Καραντώνης στο «Γεντί Κουλέ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.