Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Γεντί Κουλέ!

17:00 | 18/04/2019

Στην απόφαση να παρθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα προχώρησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ συμμετείχαν οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Ιάσονας Παπαστεφανάκης και ο Μιχάλης Μυλωνάκης από το Δ.Σ της ΠΑΕ. Ο εμπορικός διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο υπεύθυνος ασφαλείας Νίκος Χριστοφάκης και ο επικεφαλής της εταιρίας Security με την οποία συνεργάζεται ο ΟΦΗ.

Αποφασίστηκε να ληφθούν περισσότερα και πιο δραστικά μέτρα την Κυριακή με μεγαλύτερους ελέγχους, περισσότερα άτομα από την εταιρία Security, ενώ έγινε ειδική αναφορά σε κάθε θύρα του γηπέδου και στο πως θα αντιμετωπιστεί το παραμικρό που μπορεί να συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του ματς.

Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κρητικής ομάδας και πολλοί ενδεχομένων να περιμένουν στη... γωνία τον ΟΦΗ για να κερδίσουν κάτι. 

Στον ΟΦΗ ζητούν τη στήριξη του κόσμου, αλλά χωρίς κροτίδες και καπνογόνα και φυσικά χωρίς αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την τιμωρία του για το ματς με τον ΠΑΣ, ο ΟΦΗ είναι υπότροπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα αρρωστημένα μυαλά των «συμμαχιών»

Έτοιμος ο Σακόρ, απρόοπτο με Ντίνα

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Μη δώσουμε δικαιώματα!»

Με Σαμαρά δεν φοβήθηκε κανείς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.