Δύο κι έπεται συνέχεια

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ σιγά-σιγά κλείνει τις «τρύπες» και κάνει το δικό του ντεμαράζ στο μεταγραφικό κομμάτι

Καμάου και φαν Ντούινεν. Μέσα σε λίγα 24ωρα ο ΟΦΗ έκανε αυτό που περίμενε με αγωνία ο κόσμος του: μεταγραφές. Ένα δεξί εξτρέμ και ένας φορ, τρεις στο σύνολο μαζί με Πασαλίδη.

Είχαμε γράψει τις προηγούμενες μέρες ότι η τρέχουσα εβδομάδα, η τελευταία πριν από την Ολλανδία αναμένεται ιδιαίτερα "καυτή" αφού υπήρχε στον ΟΦΗ η αισιοδοξία ότι θα έρθουν τα πρώτα "ναι".

Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα έχει κάνει τις προτάσεις της στους στόχους που έχει εντοπίσει και πλέον δεν είναι στο χέρι της η όποια εξέλιξη. Με Καμάου και φαν Ντούινεν, βέβαια, είχαμε θετική έκβαση αφού αμφότεροι αποδέχθηκαν την προσφορά και θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ. Ο πρώτος είναι ακόμα στην Αυστραλία και παραμένει ερωτηματικό αν θα προλάβει να ταξιδέψει για Κρήτη ή θα πάει απευθείας στην Ολλανδία, ενώ ο δεύτερος έρχεται σήμερα το πρωί και αφού περάσει τα ιατρικά και υπογράψει τριετές συμβόλαιο, στη συνέχεια θα ακολουθήσει την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το βασικότερο και στις δύο υποθέσεις είναι ότι ο ΟΦΗ είχε τσεκάρει από νωρίς τους ποδοσφαιριστές και ήταν οι πρώτοι του στόχοι. Μπορεί να καθυστέρησαν οι απαντήσεις, αλλά η κρητική ομάδα κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί τους προσθέτοντας δύο "όπλα" για τη νέα σεζόν.

Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν θα... τριτώσει το καλό μέχρι την Κυριακή που φεύγει η αποστολή. Έχουμε τονίσει ότι στον ΟΦΗ περίμεναν να τελειώσουν αυτή την εβδομάδα 2-3 υποθέσεις και ήδη μετράμε δύο... εύστοχες. Άρα δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να έχουμε κι άλλη μεταγραφική εξέλιξη είτε κάποια αποχώρηση, αφού στο κάδρο παραμένει και αυτό το κομμάτι. Ο Όμιλος θέλει να συνεχίσει τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και συνεχίζει να κινείται σε αυτό το κομμάτι ανεξάρτητα από το μεταγραφικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ έκλεισε τον Ολλανδό επιθετικό φαν Ντούινεν

Ο φαν Ντούινεν έχει σκοράρει εναντίον του ΟΦΗ

Το μεγάλο ρίσκο του ΟΦΗ με τον Καμάου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.