Δύο παλιούς γνώριμους βρίσκει στον ΟΦΗ ο Σεμέντο

SMS
14:32 | 26/06/2019

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας θα βρει δύο πρώην συμπαίκτες του.

Μπορεί για τον κόσμο ο Λισάνδρο Σεμέντο να μην είναι πολύ γνωστός, για τον ΟΦΗ όμως είναι ένα όνομα με... κρητικό παρελθόν, αφού ο Πορτογάλος εξτρέμ θα βρει στον Όμιλο δύο πρώην συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, από το 2016 έως το 2018 ο Σεμέδο θήτευσε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕΖ Ζακακίου (στην ένθετη φωτό φάση από ματς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ) και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στην πρώτη ομάδα, τη σεζόν '16-'17, ήταν μαζί με τον Ισμαϊλ Σασί, ο οποίος την ίδια χρονική περίοδο αγωνιζόταν στην ΑΕΖ. Ο Τυνήσιος παίκτης είχε 16 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ ο Σεμέντο είναι 15 συμμετοχές και 1 γκολ.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πήγε στη Φορτούνα Σιτάρντ στην οποία συνυπήρξε με τον Κρις Μπράουν. O Σεμέντο πήγε ένα χρόνο μετά τον ακραίο μπακ του ΟΦΗ και ήταν συμπαίκτες στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας την άνοδο με τη Φορτούνα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, το νέο περιβάλλον του 23χρονου εξτρέμ δεν θα είναι και πολύ... ξένο, αφού θα βρει δύο γνωστά πρόσωπα και αν μη τι άλλο αυτό θα τον βοηθήσει στη γρήγορη προσαρμογή.

ΣΕΜΕΔΟ-ΑΠΟΕΛ.jpg#asset:104786

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεμέδο: 15 γκολ και 15 ασίστ σε μία χρονιά!

Ανακοινώνει εξτρέμ ο ΟΦΗ

Δείτε τον Σεμέδο εν δράσει

Πήρε Σεμέδο ο ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.