Δυσκολεύει του Γιακουμάκη

17:20 | 14/08/2019

Προς το παρόν υπάρχει «χάσμα» στις επαφές του ΟΦΗ με την ΑΕΚ για τον 25χρονο φορ.

Είναι αλήθεια πως από την πρώτη στιγμή ήταν γνωστό ότι η περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη θ’ απασχολούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους ιθύνοντες του Ομίλου.

Και ενώ με τον ηρακλειώτη επιθετικό η συμφωνία επιτεύχθηκε στο άψε-σβήσε, τα πράγματα είναι διαφορετικά όσον αφορά στις συζητήσεις με την Ένωση.

Οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως θέλουν τον ποδοσφαιριστή μόνο εφόσον καταφέρει να μείνει ελεύθερος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν και οι ίδιοι την προσπάθεια τους να βρουν την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να τον αποκτήσουν.

Ο θηριώδης στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Καρντόσο, όμως οι επαφές του ΟΦΗ με τους «κιτρινόμαυρους» παραμένουν άκαρπες. Οι μέρες περνούν και στο θέμα παρατηρείται μια στασιμότητα.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς κάθε πλευρά ακολουθεί τη δική της τακτική με στόχο φυσικά το πιο συμφέρον deal.

Ο Όμιλος, εξάλλου, έχει ακόμη μπροστά του δύο εβδομάδες για να προχωρήσει την υπόθεση, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Για τον Γιακουμάκη υπάρχει, άλλωστε, το ενδιαφέρον της Μπρέντα, ενώ απ’ ότι φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η ΑΕΚ είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της.

Τα πάντα, έτσι, παραμένουν ανοικτά με το συγκεκριμένο «μέτωπο», το οποίο, πάντως, δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Όμιλο.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι σίγουρα κρίσιμες, αφού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και φυσικά έχει ενδιαφέρον να φανεί αν ο ΟΦΗ σε περίπτωση που «ναυαγήσει» του Γιακουμάκη θα ψάξει για άλλη λύση ή αν η θέση για τη γραμμή… κρούσης καλυφθεί εκ των έσω.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ έχει αντίπαλο για τον Γιακουμάκη

Τα λεφτά... φέρνουν την ευτυχία

Και Φιγκεϊρέδο και Γιακουμάκη

Γιακουμάκης όπως Δεληγιαννίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.