Ε.Βασιλείου στο capitano.gr: «Αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή»

Special

Η Ειρήνη Βασιλείου σχολιάζει στο Capitano.gr την μεταγραφή της, μαζί με την αδελφή της Άννα, από τη ΓΕΗ στην ΑΕ Μεσογείων

Έπειτα από πέντε χρόνια με την ομάδα της ΓΕΗ, οι αδελφές Βασιλείου πήραν μεταγραφή για την ΑΕ Μεσογείων.Αυτό επικυρώθηκε χθες, με τις δύο αθλήτριες να ''μετακομίζουν'' στην ομάδα της Παλλήνης.''Είπαμε να αλλάξουμε σωματείο, να κάνουμε μια νέα αρχή'' σχολιάζει στο Capitano.gr η Ειρήνη Βασιλείου.

Πρακτικά, η μεταγραφή αυτή δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία ενόψει αγώνων τις αθλήτριες από το Ηράκλειο. ''Οι προπονήσεις θα γίνονται κανονικά στο Παγκρήτιο με προπονητή τον κύριο Άρη (Βισκαδουράκη), δεν αλλάζει κάτι'' τόνισε η Κρητικοπούλα πρωταθλήτρια

''Μας έχουν υποδεχτεί θερμά από το νέο σωματείο, ελπίζω να πάνε όλα καλά'' τόνισε η Ειρήνη η οποία πλέον, μαζί με την Άννα θα ''κατεβαίνουν'' στο διασυλλογικό πρωτάθλημα με τα... χρώματα της ομάδας της Παλλήνης, την ΑΕ Μεσογείων.

Θυμίζουμε ότι στις 11 Ιανουαρίου οι Βασιλείου θα αναχωρήσουν από το Ηράκλειο για το Βελιγράδι ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος του Φεβρουαρίου αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Μάρτιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.