Έβαλε ο Θεός σημάδι... τα δοκάρια

Απόψεις

Αυτό που συμβαίνει εφέτος με τον ΟΦΗ είναι απίστευτο. Και τελειωμό δεν έχει. Γράφει ο Στ. Καραϊνδρος.

Να συμφωνήσουμε ότι ο ΟΦΗ δεν ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Απόλλωνα; Οπως κι αν ορίζει κανένας το «εξαιρετικός». Παρ'όλα αυτά είχε τρία δοκάρια, δύο στην ίδια φάση. Τι άλλο να κάνει δηλαδή;

Το τρομερό εφέτος με τον ΟΦΗ είναι ότι δεν κερδίζει ακόμα και στην κακή του μέρα. Ή ακόμα κι αν δεν είναι τόσο καλός. Τρία δοκάρια σε 45 λεπτά, τα δύο με διαφορά ενός... δευτερολέπτου. Σε κανένα από αυτά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ένα από αυτά κατέληγε γκολ. Άλλο ματς θα βλέπαμε στη Ριζούπολη.

Ναι, ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο να είναι απογοητευμένος. Εχει κάθε δίκιο να έχει ξενερώσει με αυτό που βλέπει. Εχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί ότι ο ΟΦΗ στη Ριζούπολη δεν ήταν καλός. Αλλά για σκεφτείτε να είχε την τύχη με το μέρος του. Εστω σε ένα ματς, βρε αδερφέ.

Με τη Λαμία το ματς θα μπορούσε να είναι, χωρίς υπερβολή, 3-0 στο ημίχρονο. Με τον Απόλλωνα θα μπορούσε να είναι μπροστά στο σκορ έστω με 1-0. Πέντε πεταμένοι βαθμοί, πέντε βαθμοί που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον ρου της κρητικής ομάδας στο τρέχον πρωτάθλημα.

Κάθε ομάδα κερδίζει και στην κακή της μέρα. Ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια ούτε γι' αυτό. Δεν ζητάει κανένας να πάρει κάτι που δεν δικαιούται, αλλά όταν έχεις τρία δοκάρια, όταν βλέπεις την μπάλα να πηγαίνει βασανιστικά σε αυτό, τότε μπορείς να καταριέσαι τη μοίρα σου.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον αγώνα του. Με πολλά μειονεκτήματα, πολλά λάθη και φυσικά πάρα πολλές γκέλες. Σε δύο αγώνες δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα. Αυτό θα μείνει, η πικρή γεύση στο στόμα. Θα μείνει, όμως και το «γαμώτο» του Βέρα στο φινάλε. Τι να κάνει κι αυτός; Να μπει μέσα να τη βάλει; Ναι, «χτυπήστε» τους ποδοσφαιριστές, δεκτή η κριτική ακόμα και οι αποδοκιμασίες, αλλά μην ξεχνάτε να βάλετε στην κουβέντα και την ατυχία. Και από τέτοια έχει μπόλικη εφέτος ο ΟΦΗ. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, έχει ΚΑΙ αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόλλων Σμ.-ΟΦΗ 0-0

Βέρα: «Κρίμα, ρε γαμώτο...»

Ο κόσμος έδιωξε τους παίκτες

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα στη Ριζούπολη

Δείτε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα στη Ριζούπολη

Έκαναν τη Ριζούπολη... Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.