Εβδομάδα αφίξεων και… νέων ανακοινώσεων

09:02 | 25/06/2018

Στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της προετοιμασίας του πέρασε ο ΟΦΗ και η εβδομάδα που ξεκίνησε θα έχει αφίξεις, αλλά και τις επόμενες ανακοινώσεις των νέων παικτών.

Στόχος είναι μέχρι την επόμενη Δευτέρα (2/7) να έχει κλείσει το ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, αν είναι δυνατόν στο 100%. Κάτι τέτοιο βέβαια φαντάζει δύσκολο, όχι λόγο του σχεδιασμού, ο οποίος έχει τηρηθεί στο ακέραιο και ως έχει εκπονηθεί από τον προπονητή, αλλά κυρίως για αστάθμητους παράγοντες που μπορεί να παρουσιαστούν. 

Παρόλα αυτά η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, θα βρει τον ΟΦΗ να έχεις στις τάξεις του σχεδόν όλους τους παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί στην επιστροφή του στη Super League. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί μάλιστα, παλαιοί και νέοι, θα αρχίσουν να αφικνούνται μέσα στις επόμενες ημέρες. Την αρχή θα κάνει ο Βαγγέλης Πλατέλλας ο τελευταίος μέχρι τώρα παίκτης που έχει αποκτηθεί, ο οποίος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Δευτέρας (25/6). 

Αύριο Τρίτη θα έρθει και ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπου με την παρουσία του πλέον στο Ηράκλειο θα περάσουν στην τελική ευθεία και οι τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις, κυρίως των ξένων παικτών. Πάνω σε αυτό τα πράγματα παραμένουν ως έχουν, με την κρητική ομάδα να περιμένει τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και οι οποίες αναμένονται ανά πάσα στιγμή.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής της ομάδας σε συνεργασία με τους διοικούντες θα ρυθμίσει δια ζώσης, όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία συνολικά, αλλά και τους τομείς οργάνωσης που χρειάζεται ακόμα η ομάδα, βάσει των εισηγήσεών του. Ζητούμενο είναι στην έναρξη της προετοιμασίας να είναι όλα πανέτοιμα και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι και το δεύτερο στάδιο, να έχει συμπληρωθεί 100% το έμψυχο δυναμικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.